Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Σι Θρου & Διαφάνεια...

Αρρώστησε, λέει, η Έφη Θώδη, και νοσηλεύεται πλέον στο Σισμανόγλειο. Τις τελευταίες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια, είχε εξαφανιστεί – όχι από τις πίστες και τα πανηγύρια, αλλά από τα τηλεοπτικά πλατό με τις γλάστρες.

Οι δικοί της άνθρωποι, ειδοποιήθηκαν από τον σύντροφό της, και αμέσως, έσπευσαν στο νοσοκομείο όπου τη βρήκαν σε κατάσταση αμόκ, να βγάζει αφρούς από το στόμα, λέγοντας ασυναρτησίες και φωνάζοντας «είμαι ο Θεός». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προσπάθησε και να αυτοκτονήσει...

Καλή η πλάκα σύντροφοί μου, ΜουΜουΈδες, αλλά...

Πάντα υπάρχει ένα «αλλά» που σας-μας διαφεύγει...

Αλήθεια, ποιος άραγε να την κατάντησε-οδήγησε σε αυτό το χάλι;

Την ίδια στιγμή μαθαίνουμε πως αρρώστησε, λέει, και η Πολιτική Διαφάνεια του τόπου, που νοσηλεύεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση στο Τηλεοράσειο. Τις τελευταίες ημέρες, η αγαπημένη φράση των πολιτικών μας ανδρών – γνωστή και ως Σι Θρου – είχε εξαφανιστεί, τόσο από τα τηλεοπτικά πλατό με τις γραβατωμένες γλάστρες, αλλά κι από τα πανηγύρια της ελληνικής περιφέρειας στα οποία την περιέφεραν οι πολιτικοί της συνοδοί αναζητώντας ψηφαλάκια.

Οι δικοί της άνθρωποι, οι πολίτες-ψηφοφόροι, που ειδοποιήθηκαν από τους καθ’ ύλη αρμόδιους, αμέσως έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην καημένη τη Σι Θρου – Διαφάνεια.

Τη βρήκαν – λέει το ρεπορτάζ – σε κατάσταση αμόκ, να βγάζει αφρούς από το στόμα, λέγοντας ασυναρτησίες και φωνάζοντας – η τρελή – «είμαι η Αδιαφάνεια». Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει...

Αλήθεια ποιος άραγε – κι αυτή την καημένη – να την κατάντησε σε αυτό το χάλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου