Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Κλειστόν Άστυ....

***Πάει και ο Μανώλης...έγινε Λούης, κοινώς την κοπάνησε!
"Δε βαριέσαι", σκέφτηκε, "τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα, ας καθαρίσουμε μια ώρα αρχύτερα" ! Έμεινε ο Παυλίδης να φυλάει τις "Θερμοπύλες" του κόμματος, ενω ο..." 'Εφιάλτης" της γνωστής οικογενείας καραδοκεί!

***Στο δελτίο του MEGA άλλαξαν διακόσμηση και στόλισαν τα παραθύρια με τις παλιές, βαριές "κουρτίνες" σημάδι πως "ένα καλοκαίρι πέρασε, δε στάθηκε" και πως ήρθε η ώρα να βγάλω τα βελάκια με τη βεντούζα απο το συρτάρι και να ξεκινήσω πάλι τη σκοποβολή όταν παρακολουθώ τα δελτία ειδήσεων.

Ευτυχώς, γιατί είχα σκουριάσει!

***Τελικά με το θέμα των εκλογών δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Θα γίνουν τον Οκτώβριο ή τον Φεβρουάριο, που είναι κοντά και οι Απόκριες, για να είναι "εντός κλίματος" η διαδικασία;

Ας περιμένουμε μια-δυο μέρες ακόμη γιατί η καφετζού του Μαξίμου είναι ακόμα σε άδεια!

***Πήρα ένα κόκκινο δερματόδετο album.Έχω αριθμήσει τις σελίδες και έχω χωρίσει τα φύλλα σε πτέρυγες και συνιστώσες και καταχωρώ δηλώσεις. Η σειρά που έφτιαξα είναι τυχαία,αλλά κάθε φορά που το ανοίγω για να συμπληρώσω υλικό, τα βρίσκω όλα ανακατεμένα, τοποθετημένα σε άλλες θέσεις απ' αυτές που έφτιαξα.
Εχω όμως επιμονή και δεν θα ενδώσω στην καταχώρηση γραμματοσήμων, αντί δηλώσεων, γιατί δεν μου αρέσει ούτε να "φτύνω", ούτε να "κολλάω" με πάθος.Πρέπει απλώς να είμαι γρήγορη και αποτελεσματική για να προλάβω. "Δράση", λοιπόν, και όχι "βράση" χρειάζεται!

*** Η μεγαλύτερη τρομοκρατική ενέργεια που μπορείς να διαπράξεις στις μέρες μας, λόγω γρίππης Α, είναι να φταρνιστείς σε κλειστό χώρο! Πανικός!:-) Λες να το ποινηκοποιήσουν κι αυτό;

***Τελικά αυτό το σύνδρομο των παραθεριστών μ' εχει τσακίσει,οφείλω να το παραδεχτώ! Τόσο που έχω τρομάξει λιγάκι...ας ελπίζουμε πως θα περάσει κι αυτό.

***Αυριο είναι πρωτομηνιά! Κανονικά θα έπρεπε να είναι επισήμως και πρωτοχρονιά, αφού το κοντέρ μηδενίζεται με τις καλοκαιρινές διακοπές και ξεκινά να γράφει απο Σεπτέμβρη, λογικό μου φαίνεται. Ανοίγουν τα σχολεία, ξεκινά η καινούργια σεζόν στα ΜΜΕ, στις μουσικές σκηνές κλπ.
Ακόμα και η εφορία απο αυριο ξεκινά να εισπράττει, ποδαρικό θα μας κάνει με το ΕΤΑΚ! Στο ενα ΕΤΑΚ πληρώνουμε και ενα δώρο,προσφορά του καταστήματος των Οικονομικών για την...καινούργια χρονιά.

Ευχές θα σας γράψω αύριο...τώρα είμαι μια πικρόχολη γκρινιάρα, χωρίς θετική ενέργεια και δεν το θεωρώ σωστό.

Ες αύριον λοιπόν...και μην ξεχνάτε, λίγο μετά τις 6 βρισκόμαστε στα γνωστά λημέρια!

4 σχόλια:

  1. Καλό μήνα
    Ήρθε ο Σεπτέμβρης ενώ εσύ κοιμόσουνα.
    Οι εκλογές θα είναι τον Οκτώβρη. Είπα.
    Κι ελάλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαλαπετεινέ, καλό μήνα λοιπόν!:-)
    Δυστυχώς ημουν ξύπνια όταν μπήκε ο Σεπτέμβρης..και λέω "δυστυχώς", γιατί πάλι 3 ξύπνησα!
    Αντε, να είναι Οκτώβρη οι εκλογές να πάω κι ενα ταξιδάκι στο νησί:-)
    Καλημέρα:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή μέρα, καλό μήνα και καλή χρονια, λοπόν!
    Οι εκλογές θα είναι τον Οκτώβρη, όταν όλοι λένε (από τη δεξιά μπάντα) ότι δεν θα είναι τον Οκτώβρη! Τι καλά που ηταν χτες! Μόνο που στο κεντρικό παράθυρο κάτι είχε αλλάξει (έτσι μου σημειώσαν "πολλά φτιασιδώματα" μου είπαν και το διαπίστωσα κι εγώ... ). ΚΑι ο Μαύρος Πριτ, πάλι δεν καταλάβαινε και δυο φορές έφαγε και τη σαφαλιαρίτσα του· τέλεια. Τι καλά που τά λεγε κι εκειό το παληκάρι από το ΠΑΣΟΚ! (καλά αυτό δεν το εκλέξανε γι' αλλού; όλο εδώ βρίσκεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kyros, καλό μήνα και καλή χρονιά:-)
    Ωραία λοιπόν ας τις κάνουν Οκτώβρη ...
    Όντως κι εγω διαπίστωσα μια ..."μικρή" αλλαγή στο κεντρικό παράθυρο...είδες τι κάνουν οι...πολύμηνες διακοπές;:-)
    Να σου πω τρόμαξα λίγο οταν το είδα...η φωνή γνώριμη, αλλα το πρόσωπο δεν μου καθότανε καλά...οπως και να χει, ευχόμαστε καλορίζικο το ..."νέο look"!!!:-)
    Για τον Μαυρο Πιτ , ας μην ξεκινήσω καλύτερα...όσο για το ΠΑΣΟκικό παληκάρι τι να πεις...πολιτικός που να κρατάει υπόσχεση μετά απο την εκλογή του είναι είδος που έχει εξαφανιστεί προ πολλού.
    Εκτός κι αν εχει θέσει σε εφαρμογή τη μέθοδο του διακτινισμού και μας το κρατάει μυστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή