Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Καθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός όλο το χρόνο...


Καλό μήνα να έχουμε και-επιτέλους-Καλό Χειμώνα!

Και επειδή χειμώνας χωρίς κρύο, χιόνια και βροχές δεν είναι χειμώνας , μη διαμαρτύρεστε αδέρφια!
Άλλωστε όπως πάει το πράγμα με την κλιματική αλλαγή,σε μερικές δεκαετίες , θα τον νοσταλγήσουμε τον κυρ Χειμώνα. Και τότε όλο και κάποια... δαιμόνια πολυεθνική θα σκεφτεί να φτιάξει μια επιχείρηση "τεχνητού χειμώνα" την οποία θα χρυσοπληρώνεις για να τον απολαύσεις!

Τώρα θα μου πείς, με τις τιμές του πετρελαίου στα ύψη μια χαρά τον χρυσοπληρώνουμε τον χειμώνα και στην ώρα του που έρχεται.

Δεν θα χεις άδικο.

Μαζί με τα πρώτα τσουχτερά κρύα ήρθαν και οι τσουχτερές αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί. Θέλουνε , λέει ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, να τα εξομοιώσουν με τα κόμιστρα των ευρωπαϊκών ταξί γιατί εδώ είναι φθηνά.
Μόνο που του διέφυγε μια λεπτομέρεια του κυρ ΣΑΤΑ...ο μισθός του Έλληνα δεν έχει καμία σχέση με του Ευρωπαίου.

Λεπτομέρειες.....τουλάχιστον ξέρω τι θα συζητάω με τους οδηγούς ταξί απο σήμερα τ' απόγευμα στην επιστροφή απ' το γραφείο. Εκτός κι αν βρώ κανένα πικραμένο ΑΕΚτζή να "μιζεριάσουμε " παρέα:-)

Τουλάχιστον οι... θεατρικές παραστάσεις "ΝΔ, ενα ανοιχτό κόμμα" χαρίζουν άφθονο γέλιο, ειδικά αν έχεις κάποιον παρέα την ώρα που παρακολουθείς το δελτίο ειδήσεων.

Όπως και να χει...

Καλή εβδομάδα να χουμε....για περισσότερη πολυλογία και μουσικές παρενθέσεις συντονιστείτε στη γνωστή συχνότητα λίγο μετά τις έξι....απο σήμερα ξεκινά και το καινούργιο πρόγραμμα του ραδιοφώνου.

Συντονιστείτε με παπλώματα και κουβερτούλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου