Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Αναμένονται εξελίξεις.....

...οι γνωστές εξελίξεις...

6 Νοεμβρίου...Επιτέλους Παρασκευή!

Πριν απλώσουμε τον καθημερινό τραχανά, δυο λόγια, ίσα που προλαβαίνουμε να γράψουμε...
Συμπαθάτε μας που αραιώσαμε λίγο τις αναρτήσεις στο blog, αλλά να, όταν "καλοπερνάει" κανείς παθαίνει οτι παθαίνει κάποιος που διαβάζει Άρλεκιν..... ξεχνιέται :-)



* "...Γιατί η ζωή είναι το μεγαλύτερο σχολείο...."


@ Οι εργαζόμενοι στα προγράμματα stage διαδηλώνουν στους δρόμους. "No more", είπε ο Γιώργος και χωρίς δεύτερη κουβέντα βρέθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι εκτός υπηρεσίας.
Προφανώς τα σχέδια που έχει για "δια βίου μάθηση" για τους πολίτες δεν αφορούν τη συγκεκριμένη κατηγορία . Αφού τους ξεζούμισαν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τον ελάχιστο μισθό και χωρίς ασφάλεια με δόλωμα την πολυπόθητη μονιμοποίηση ήρθε η ώρα να τους...."απαλλάξουν" απο τα κάθηκοντά τους.

Αναμένονται εξελίξεις....




* "Παπακωνσταντινέικες δακτυλομπογιές"

@ Ο Παπακωνσταντίνου, που έχει ταλέντο στη ζωγραφική, έφτιαξε ενα πίνακα με τίτλο "Προσχέδιο Προϋπολογισμού" και τον έθεσε σε δημόσια διαβούλευση για να του πουν τη γνώμη τους οι πολίτες.
Οι πολίτες, που είναι ευαίσθητοι στα "εικαστικά", έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν το έργο του.
Επειδή όμως στους "δυο ταμπλάδες ο τρίτος ο βαρύτερος είναι δώρο" δεν καταγράφηκαν τα σχόλια της πλειοψηφίας των πολιτών, διότι στο opengov.gr δεν μπορούν να αναρτήσουν "γαλλικά", άρα η πλειοψηφία για άλλη μια φορά έμεινε με τον..."ταμπλά στο χέρι"!

Αναμένονται εξελίξεις...

* "My name is Louka..."!

@ Η Λούκα έχει κλειστοφοβία! Θέλει "ανοιχτό" το λιμάνι για να βγάλει λόγο στους λιμενεργάτες. Κι επειδή οι λιμενεργάτες άκουσαν πολλά προεκλογικά παραμύθια προσφάτως, αποφάσισαν να κρατήσουν το λιμάνι "κλειστό" και να συζητήσουν μεταξύ τους, διότι η Λούκα δεν έχει ταλέντο στα "παραμύθια" κι αυτοί σαν "μεγάλα παιδιά" που είναι, τα "παραμύθια" τα ξέρουν πλέον, "απ' εξω κι ανακατωτά".

Αναμένονται εξελίξεις....



* "Μάρτυς μου ο Θεός"!!

@ Η Εκκλησία "έφαγε Χ" απο την Πολιτεία στο ΕΤΑΚ και νιώθει υποβαθμισμένη! Τόση σκληρή φορολογία δεν την αντέχει το ράσο! Διαμαρτύρεται, καταγγέλει και σέρνει τον εξάψαλμο, μέσω ΔΙΣ, σε πλάγιο ήχο δεύτερο στην κυβέρνηση γιατί, λέει, την αιφνιδίασε! Τζάμπα ο αγιασμός που έριξε στην ορκομωσία της ο Ιερώνυμος! Και ήταν φρεσκότατος!
Η Εκκλησία, τέλος, υποστηρίζει πως δεν ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα, αντίθετα, ειδικεύεται στις φιλανθρωπίες!
Χμμμμ....κανένα πρόβλημα, σεβασμιότατοι...αν είναι έτσι, να το αλλάξουμε και να το διατυπώσουμε πιο σωστά: Φιλανθρωπικές Επιχειρηματικές Δραστηριότητες ο "Πανταχού Παρών και Ποτέ Δεν Πληρών'(ει)".

Ορίστε και το καταστατικό της επιχείρησης:

"Τα τελευταία 60 χρόνια οι δεκάδες φόροι που έχουν κατά καιρούς επιβληθεί στην Εκκλησία, έχουν καταργηθεί. Ο πρώτος νόμος που θεσπίστηκε το 1945 - και προέβλεπε φόρο 25% επί των ακαθάριστων εσόδων της εκκλησίας-, δεν εφαρμόστηκε ποτέ, καθώς υπήρχαν προπολεμικές ανεξόφλητες μεγάλες αξίες της τάξης του 1 δισ. δραχμών. Αυτό το αστρονομικό για την εποχή ποσό μεταφράστηκε ως οφειλή του κράτους, γι΄αυτό και η εκκλησία δεν πλήρωσε ποτέ... Ακολούθησε σειρά νόμων που καταργούσαν όσους φόρους είχαν επιβληθεί στην εκκλησία".

Ειδικότερα


- Το 1950 η εκκλησία εξαιρείται από το φόρο μεταβίβασης ακινήτων.
- Το 1997 απαλλάσσεται από το Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.
- Το 2004 καταργείται ο φόρος 35% επί των ακαθάριστων εσόδων.
- Το 2008 καταργείται ο φόρος 10% για μισθώματα ακινήτων.

Αναμένονται -οι γνωστές- εξελίξεις....


* "Μαζί σου θα τα πάρεις";


@ Αυξήσεις στους μισθούς προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού: 1,5 % μηνιαίως και σε "καλή μεριά", αδέρφια!
Αν δεν μας φτάνει ούτε αυτό για "Στοίχημα", "ΛΟΤΤΟ", Λαχείο κλπ, εεεε , ας αυτοπυρποληθούμε μαζικώς εις την Πλατεία Συντάγματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας!
Να φροντίσουμε όμως το εύφλεκτο υλικό να είναι παραγωγής μας, γιατι το πετρέλαιο και η βενζίνη κοστίζουν ακριβά!




Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, τα "ΘΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ" γίνονται ενός έτους! Δεν ξέρουμε τι ακριβώς, αλλά κάτι θα ετοιμάσουμε για τα γενέθλιά μας...';-D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου