Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

Ντούρασελ ο Καραμανλής!!


Αναδημοσιεύουμε το πρωταπριλιάτικο μαντάτο που μετέδωσε ο Nova ΣΠΟΡ FM 94.6 και επιμελήθηκε ο συνάδελφος Ανδρέας Μορφόπουλος.


Ξεκάθαρη απάντηση στα σενάρια περί κόπωσης, έδωσε σήμερα Τετάρτη, ο Κώστας Καραμανλής. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να κάνει προπόνηση (!) στο Καλλιμάρμαρο.

Ο κ. Καραμανλής με γκρι φόρμα και αθλητικά παπούτσια έκανε τουλάχιστον 15 γύρους στο στίβο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά προς τους δημοσιογράφους έστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, εντός κι εκτός Νέας Δημοκρατίας:

«Όπως βλέπετε εξακολουθώ να διατηρούμαι σε φόρμα. Ο τόπος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα, αλλά με ομαδική προσπάθεια και πολιτική συναίνεση θα τα ξεπεράσουμε».

Όσον αφορά τα σενάρια περί διπλής εκλογικής αναμέτρησης – ευρωεκλογών και βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιουνίου - ο Πρωθυπουργός άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο, δηλώνοντας με νόημα:

«…ξεκινάμε από σήμερα διπλές προπονήσεις»!


Υ.Γ. Πάντως δεν νομίζω να φαινόταν περίεργο σε κάποιον αν η παρακάτω είδηση ήταν πέρα για πέρα αληθινή... Έχω άδικο; Άλλωστε ο "καταλληλότερος" κατά το παρελθόν έπαιζε και την μπάλα του - άσχετα αν ένας τραυματισμός του στέρησε τη μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να το ρίξει στην πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου