Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Πρωϊνός Σουρεμαλισμός

Μεθυσμένα κοτόπουλα στο φούρνο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα (είπαμε μέχρι Πέμπτη μετά απεργούμε!)

Η ώρα είναι 03.58 και για να βλέπετε τέτοια ώρα ΘΗΡΙΟ να γράφει στο blog, πάει να πει πως επιστρέψαμε για τα καλά στη μικρή, ενδιαφέρουσα ή μη, καθημερινότητά μας.

Σε προσωπικό επίπεδο το ΣΚ πέρασε ήσυχα κι αθόρυβα χωρίς ανατροπές, με εξαίρεση την ώρα των δελτίων ειδήσεων-είπαμε "επαγγελματική διαστροφή" τη λένε αυτή την...ασθένεια-όπου ο κλαυσίγελος έδωσε για άλλη μια φορά ρέστα κι αυτά σε δραχμές!

"Χαιρετίματα στην αμπελοκουτσούρα" ήταν η μόνιμη επωδός, ομοίως και η ατάκα "Ρε, δε μπας μέχρι το Κεδρόδασος της Κρήτης, να δεις αν έρχομαι!"

Τι ακούσανε πάλι τα έρημα τ' αυτάκια μας και δεν αποκόπηκαν με την μέθοδο Βαν Γκογκ, δεν περιγράφεται!

Για "νομικά πλυντήρια γαλάζιων σκανδάλων" ( λέγε με Σανιδά), για "το ΠΑΣΟΚ που επιχειρεί να βυθίσει τη χώρα στην σκανδαλολογία" (Αντώναρος-το όνομα φαντασίωση), τον Παπανδρέου να γίνεται Μetaxa 3 αστέρων αλά Γαλλικά ("Νο, no et NO!") και -ω του θαύματος!- να μην κάνει σαρδάμ ούτε για δείγμα, τον Καραμανλή να βγάζει λόγο στην Καστοριά και να λέει τα ίδια και τα ίδια , πολιτικοί στα παράθυρα και στα μπαλκόνια γλάστρες!

Τραγωδία...

Τραγωδία χωρίς κάθαρση όμως δεν είναι τραγωδία...

Και σήμερα το βράδυ, αν έχουν καταφέρει να μετρήσουν τα μηδενικά των λογαριασμών του Παυλίδη και δεν πάμε σε παράτηση, θα πλανάται ενας ψίθυρος στη Βουλή:

"Το νού σας ρεμάλια"! Κι αυτό γιατί οι βουλευτές της ΝΔ κυρίως υπάρχει φόβος να ψηφίσουν κατά συνείδηση, πράγμα ανεπίτρεπτο!

Αντε να δούμε πως γίνεται ο Παυλίδης απο σοκολάτα, μερέντα!

Και τώρα μας συγχωρείτε, αλλά πρέπει να πετάξουμε απ' την ντουλάπα μας τις ταμπλέτες για να μην μας πεθάνει ο...παλαιοσκώρος!

Σε 2 ωρίτσες και βάλε, συντονιστείτε μαζί μας για ενα σουρεαλιστικό πρωϊνό Τσαγκαροδευτέρας!

Αν θέλετε πάρτε και το αλεξίπτωτο μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου