Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Άλλος για την Ευρώπη;




Αμάν, αμάν Τσαγκαροδευτέρα σήμερα!

Μάλλον πρέπει να σταματήσουμε να το λέμε αυτό, γιατί ακούει κι ο Μίχαλος και του μπαίνουν ιδέες! Ικανό τον έχουμε να προτείνει 7ήμερη εργασία για να μην μας απασχολεί άλλο το ζήτημα της Τσαγκαροδευτέρας!

Λοιπόν το Σαββατοκύριακο είχε πολλές ειδήσεις απο τα εξωτερικά, Ομπάμα στο Λονδίνο, Ομπάμα στο Στρασβούργο, Ομπάμα στην Τσεχία, τώρα Ομπάμα και στην Τουρκία-κάτι σαν το "Σαράφης στα Λάρισα, Σαράφης στα Τρίκαλα" κλπ.

Πάντως ο Ομπάμα έχει χιούμορ και όπως αποδείχτηκε είναι κι αυτό black! Για να "σπάσει τον πάγο", λίγο πριν βγεί στις κάμερες με τον Καραμανλή, τί λέτε πως του είπε ο...αθεόφοβος;

" Mr. President, είπε, είμαι μεγάλος φαν της Ντόρας Μπακογιάννη!!!"Έτσι εξηγούνται τα μούτρα που είχε ο Κώστας μπροστά στις κάμερες!

Καλά, δεν ήξερε, δεν ρώταγε κι αυτός ο βλοημένος;

Μπαράκ, φρόντισε μόνο να μην γνωρίσεις τον μπαμπά της Ντόρας, που τόσο θαυμάζεις, γιατί πολύ φοβούμαστε πως απο "φαν" θα καταλήξεις να σε "φαν'"!

Είμαστε όμως και βαθύτατα στεναχωρημένοι που ο Κωστάκης δεν πήρε τη Νατάσα μαζί του στα εξωτερικά!

Ντροπή σου Κώστα!

Ολες οι Πρώτες Κυρίες να είναι παρούσες-Κάρλα, Μισέλ,-ακόμα και η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας ήταν εκεί και η Νατάσα σπίτι.

Η κρεβατομουρμούρα είναι πρώτη στην οικογενειακή ατζέντα του πρωθυπουργού και είναι τόσο έντονη, που ο Κώστας αποφάσισε για λίγες μέρες να κοιμάται στου Μαξίμου, μέχρι να περάσει η μπόρα στη Ραφήνα!

Ασε που η μετακόμιση κάνει καλό και στα επικοινωνιακά του ζητήματα!

Βλέπει το φως ο πολίτης στο γραφείο στο Μαξίμου και νιώθει μία ασφάλεια, που ο πρωθυπουργός του κράτους εργάζεται νυχθημερόν για το καλό της πατρίδος!

Αλλά αρκετά φλυαρίσαμε για την ώρα...τα υπόλοιπα θα σας τα πούμε "ζωντανά" για να έχουμε και...διαδραστική επικοινωνία!

καλημέρα και καλή εβδομάδα!:-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου