Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Πατσαβούρα ή σαβούρα;



Βρίσκομαι στο γραφείο, όλα μοιάζουν ήρεμα και χαλαρά...μάλλον θα φταίνε οι εκλογές. Εχω βγεί εκτός προγράμματος...Μπαινοβγαίνω στο site του ΠΑΣΟΚ μπας και με βάλει σε πρόγραμμα....τίποτα...μόνο κάτω δεξιά βλέπω ενα σημείο που γράφει "ΟΙ 100 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ", αλλά αυτά που γράφει μας τα χει πει ο ΓΑΠ πολλές φορές...τίποτα δηλαδή.Μηδέν εις το πηλήκιον

Δεν βλέπω το site να "ματώνει" ...

@ Ετοιμαστείτε για μια ώρα μαγείας και υπνωτισμού! Από την επόμενη Τρίτη και κάθε Τρίτη, μια μέρα μετά τον άνεμο της αλλαγής που θα πνεύσει -λαού θέλοντος:-)-και θα φουσκώνει μυαλά, εεε συγγνώμη πανιά ήθελα να πω, ο άνθρωπος που άλλαξε το "ρου" της δημοσιογραφίας-το"ρου" , το έκανε "κου" και επομένως αποκτήσαμε "δημοσιογκαφία"- θα βρίσκεται στη μικρή μας οθόνη απο τις 21.00 εως τις 22.00!!!

Ακόμα δεν καταλάβατε ε;

Καλά, ας το πάρει ο Βοϊδομάτης: Μιλάμε για τον Γιώργη τον Αυτιά!

Τι θα κάνει;

Ειλικρινά δεν γνωρίζω...αλλά με τρομάζει ο τίτλος της εκπομπής του "Σε κοιτάζω στα μάτια" θα λέγεται!
Μπρρρρρ....!!!! Ευτυχώς θα είναι πριν τις 00.00....

*** "Την παράδοση που ξεκίνησε στο Ιράκ... τίμησε φοιτητής στην Κωνσταντινούπολη εκσφενδονίζοντας ένα αθλητικό παπούτσι κατά του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν στη διάρκεια ομιλίας του σε πανεπιστήμιο.

Το παπούτσι δεν βρήκε το στόχο του και το προσωπικό ασφαλείας μετέφερε το δράστη έξω από το αμφιθέατρο του πανεπιστημίου.

O φοιτητής κατέβηκε τρέχοντας τα έδρανα φωνάζοντας «ΔΝΤ έξω από την Τουρκία» προς τον Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος ολοκλήρωνε εκείνη την ώρα την ομιλία του.

Στη συνέχεια πέταξε ένα άσπρο αθλητικό παπούτσι κατά του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, ο οποίος παρέμεινε ήρεμος και χαμογελαστός."

in.gr

@ Κανονικά έπρεπε να βγάλει τα παπούτσια και να του τα δώσει στο χέρι μ' αυτά που άκουσε ο άνθρωπος!

@Διλημματίας και ο Καραμανλής. "Ειλικρίνεια ή εύκολες υποσχέσεις"; Τώρα σώθηκες Κώστα μου! Το εξαντλήσαμε το θέμα...βάλε μας κάτι άλλο όπως..."Ραφήνα ή Καστρί", "χαλβάς ή λαπάς", "γραβιέρα ή τουλουμοτύρι", "χοιρινό ή μοσχάρι", "σουτζουκάκια ή κεφτεδάκια" να μας δυσκολέψεις λίγο, να πιάσουν και τόπο τα διλήμματα.

@ Μπήκα πάλι στο ηλεκτρονικό σπίτι του ΠΑΣΟΚ...τίποτα! Ρε Γιώργο, αν είναι πολλές οι 100 μέρες-πόσο μάλλον τα 3-4 χρόνια- φτιάξε πρόγραμμα για μια εβδομάδα! Έχουμε και δουλειές...

καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε!

Καλό μήνα λοιπόν !!!:-D


13 σχόλια:

  1. Οι δημοσιογράφοι του είδους Αυτιά δεν προσφέρουν τίποτα.Το μερίδιο τους γιά τα χάλια μας είναι τεράστιο. Αμοίβονται πλουσιοπάροχα σε αντίθεση με τους δασκάλους και τους καθηγητές που μορφώνουν τα παιδιά μας.Ας τους γυρίσουμε την πλάτη.Μόνο κακό κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι έχω σοβαρό δίλλημα γι' αυτές τις τόσο κρίσιμες για το μέλλον του τόπου, εκλογές. Αν θέλετε βοηθείστε με...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος παιδιά με τον Αυτιά ...
    με όλα όσα λέει , ξεσηκώνει τους γέρους μου και μου ζαλίζουν τα ......
    Φτάνει πια Οχι άλλο καρβ....ε Αυτιά ήθελα να πω !!!

    καλό μήνα συντρόφια !!!


    σ.σ. εμένα πάλι , όταν πάω στο site του ΠΑΣΟΚ να δω αυτό το έρμο το πρόγραμμα , κολλάει ο υπολογιστής . Δεν το ρισκάρω να ξαναπάω . Αν έχει πρόγραμμα , ας μου το στείλει με mail :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετο αλλά και πάλι δεν μπορώ να μην το πω .
    Μόλις πριν λίγα λεπτά , άκουσα δια στόματος Καψή (Mega) την δήλωση Λ. Κύρκου .
    Δεν θέλω να την σχολιάσω , δεν ξέρω αν αξίζει , δεν είμαι βέβαιος . Αν θέλετε κρατάω την οργή για μένα .
    Αυτό που έχει όμως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον , είναι το σχόλιο που έτρεξε να κάνει ο πρετεντερ ...
    " Ας δούμε πρώτα τα εκλογικά αποτελέσματα την Κυριακή και βλέπουμε " , ή κάπως έτσι .


    Αγαπητέ Λεωνίδα ,
    μετά κι απ' αυτό , θυμήθηκα την Μάνα μου , που όταν σαν πιτσιρικάς έκανα καμιά ζαβολιά και ήθελα να κρυφτώ , μου έλεγε όλο νόημα αλλά τραβώντας μου και τ' αυτί
    "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει..."

    ουφ , τελικά σχολίασα , δεν άντεξα , αλλά θα το κλείσω γι απόψε το ρημάδι το στόμα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μέρα!
    Κεφάτους σας βρίσκω!
    Ας συνεισφέρω κι εγώ στη συζήτηση με ένα γνωμικό της πατρίδας μας:
    "Τι τον θέλεις τον Αυτιά όταν έχεις Λεωνίδα!"
    Είπαμε και το ξαναλέμε! Ποιος αγόρασε την "δήλωση" από το στόμα του ιστορικού στελέχους της Διάσπασης; το ΚΚΕ ή το ΠΑΣΟΚ;
    Όπως και νά 'χει θα είμαστ' εδώ, θέλουν δε θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περί δε της επιτροπείας των εξ αλλοδαπής, ην ο γόνος ΓΑΠ -θηριωδώς δε GAP επικαλούμενος- εξήγγειλεν, ομολογώ ότι ανεζήτησα ιστορικό προηγούμενο είς την ελληνικήν Ιστορίαν και παρακάμπτοντας τας ρίζας του πολιτικού μας βίου, ήτοι την επιτροπείαν των Τριάκοντα επί της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, οδηγήθην είς το οψιμώτερον αλλά και τελευταίο εκείνο της Βαυαρικής Αντιβασιλείας, ότε ο πρώτος των Ελλήνων Φιλέλλην Βασιλεύς -γόνος και εκείνος- δεν ηδύνατο ακόμη να κυβερνήσει την χώραν καθότι αμύστακον παιδάριον. Τουναντίον ο ημέτερος γόνος και μύστακα φέρει όθεν ουδέν παράλληλον τυγχάνει. (Ούουφ... και τρόμαξα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίκουρε, μπορεί οι "Αυτιάδες" να πληρώνονται αδρά και να έχουν μερίδιο για τα χάλια μας όπως λες και ως ενα βαθμό αποδεκτό αυτό που λες.
    Για τα χάλια μας όμως ευθυνόμαστε και οι ίδιοι μερικές φορές πολύ παραπάνω απο τον κάθε "Αυτιά" που μας γλιτσιάζει καθημερινά με την παρουσία του. Τον Αυτιά μπορεί να τον αποφύγει κάποιος, για μένα είναι σχεφόν ανύπαρκτη προσωπικότητα, εκτός κι αν κάτι μου φανεί αστείο και το σχολιάσω καλή ώρα όπως τώρα.
    Ελπίζω να έχεις καταλάβει οτι με το "να γυρίζεις πλάτη" απλά και μόνο δεν είναι πάντα η λύση.
    Ας μην γενικευουμε λοιπόν.

    Το ίδιο ισχύει και για τους δασκάλους και τους καθηγητές..δεν είναι ΟΛΟΙ άγιοι και δεν μορφώνουν ΟΛΟΙ τα παιδιά μας, όπως λες.

    Και υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στον συγκεκριμένο τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρχοκομμούνι, δε νομίζω να χρειάζεσαι τη βοήθειά μας...η κρίση είναι δική σου, το ίδιο και η ψήφος...αν και πιστεύω πως αστειεύεσαι:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύρε "αμ", αναρτήθηκε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ!!Χθές, μερικοί λένε 18.30, άλλοι 22.30.
    Δεν σχολιάζω ούτε τον λεωνίδα-μόνος του κατάφερε το "Λ" να γίνει "λ"- ούτε τον Pretender! Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για μένα, γι' αυτού φαίνεται πως είναι, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Προτιμώ να σκέφτομαι δηλώσεις άλλων ανθρώπων, γνωστών και μη, και μη σου πω οτι προτιμώ να χαίρομαι και να μην σκέφτομαι σάχλες!
    Απο βδομάδας κι αν έχω όρεξη ν' ασχοληθώ με δηλώσεις, έχουμε καιρό να σχολιάσουμε.:-)
    Οχι, το χαμόγελο δεν είναι ανησυχίας...τουναντίον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kyros, καλά, τι ήταν αυτό το "μάτια πλάνα κι αυτιά αεροπλάνα" που έστειλες στην εκπομπή!! Τέλειο...! Και στο χιούμορ δε σε προλαβαίνουμε και στη χρήση της γλώσσας...και σε πολλά άλλα:-)

    Respect!!!

    Τα φιλιά μας στην κυρια Skoug :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Θηρία Καθότι οι υπαινιγμοί, καλά θηρία, ουδόλως αναπάντητα οφείλουν παραθέτω απόσπασμα ευρύτερου γλωσσολογικού ανακοινωθέντος της Ακαδημίας:
    "...o γόνος Gap (αυτό το ΓΑΠ -μεγάλος ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Ενδοσκόπος της Καθημερινής, το είχε προβλέψει από την εποχή της υπουργίας του γόνου- άρτι μετατραπέν στο ακόμα πιο επίκαιρο και αληθές GAP από τα θηρία ενήμερα) μιλά για μηδέν εις το πηλίκιο καθώς κάτωθεν του πηλικίου κρύπτεται η κεφαλή ήτοι ο εγκέφαλος, και ιδού! το αληθές του λόγου και το ταιριαστό της επωνυμίας GAP ήτοι κενόν εις την μητρικήν του γόνου."
    Χαιρετώ Ναξίες και Αγρινιώτες και τα λέμε υποθέτω την Τρίτη :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρώτος των Ελλήνων φιλέλλην βασίλευς οχι μόνο ητο ανίκανος να κυβερνήση αλλά είχε αλλες πολλές ανικανότητες.Οσον αφορά την ψήφο: BAΡ ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Bre bre ti pathame!
    Dis to idio sxolio!

    Αντε και καλό βόλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή