Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Αυτιάς-Ψωμιάδης: Ατέλειωτη ευχαρίστηση.....

Απ' το ΤVXS αναδημοσιεύουμε κείμενο και video...τα σχόλια δικά σας...





Σοβαρή παραβίαση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας αποτελούν οι καθημερινές δήθεν ζωντανές συζητήσεις του Γ. Αυτιά με τον Π Ψωμιάδη. Στις κωμικοτραγικές εικόνες ο παρουσιάστής του Alter συνομιλεί στην πραγματικότητα όχι με τον υποψήφιο της ΝΔ αλλά με ένα...βίντεο.


Πολλοί σχολιάστες πρότειναν το θέμα να αναρτηθεί σαν ξεχωριστή ιστορία και κάλεσαν το Tvxs να προσφύγει στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο(ΕΣΡ) καταγγέλοντας όπως και παλιότερα τις Ψεύτικές Εικόνες της ελληνικής τηλεόρασης. Το Tvxs θα καταθέσει το βίντεο υπενθυμίζεται όμως ότι στο ΕΣΡ μπορεί να προσφύγει ο κάθε πολίτης.

Μόλις προχθές Τετάρτη 14/10 τελείωσε η δίκη του Στέλιου Κούλογλου για την υπόθεση "Αφγανιστάν-Πακιστάν- Παγκόσμια Αποκλειστικότητα" μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας τηλεόρασης που είχε διαπράξει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Στην υπόθεση αυτή του 2001 είχαν παρουσιαστεί ως παγκόσμια αποκλειστικότητα εικόνες από το -κλειστό τότε στους ξένους δημοσιογράφους- Αφγανιστάν, οι οποίες προέρχονταν όμως από το...Πακιστάν!!

Ο Σ. Κούλογλου είχε μηνυθεί για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Π.Πικραμένο, συνεργάτη του Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΕΜΠΟ, ο οποίος υπέγραφε τις παγκόσμιες αποκλειστικότητες. Ο κ.Πικραμένος υποστήρίζει ότι το όνομα του είχε μπεί στα επίμαχα βίντεο χωρίς την θέληση του από τον σταθμό αλλά αντί να μηνύσει τον τελευταίο ή τον Ν. Ευαγγελάτο στράφηκε δικαστικά κατά ...του Στέλιου Κούλογλου και του "Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα" που είχαν αποκαλύψει την απάτη !! Η δίκη κράτησε 6 χρόνια. Ο Σ. Κούλογλου αθωώθηκε.

Περισσότερα για τα στημμένα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα μπορείτε να δείτε και εδώ.

4 σχόλια:

  1. κοιτάξτε τι βρήκα πριν λίγο:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ek2_vp0Ab2s

    ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
    υ.γ. και οι αποκλειστικότητες δεν έχουν τελειωμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοκκινομπαλόνι, σ' εχουμε χάσει τελευταία αν και μαθαίνουμε τα νέα σου:-)
    Φρέσκο πράμα ο Αυτιάς...αν και το τελευταίο είναι fake...αλλά θα μου πεις το άλλο τι ήτανε:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως... Έχω πληροφορίες πως το Πούλιτζερ θα το πάρει φέτος Έλληνας δημοσιογράφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή