Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

1 χρόνος ......




"Μια φορά κι εναν καιρό ήταν δυο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι"....

Κάπως έτσι ξεκινά το..."παραμύθι" που τελικά έγινε η εκπομπή που έχει οδηγήσει τις... κότες και τα κοκόρια της ευρύτερης περιοχής σε νευρική κρίση!

Ο Γιώργος, πριν γίνει Θηρίο Α, ήταν πρωϊνός τύπος σε καθημερινή δημοσιογραφική εκπομπή . Η Ειρήνη, πριν γίνει Θηρίο Β, ήταν κι αυτή πρωϊνή του Σαββατοκύριακου με μουσική εκπομπή.

Και οι δυο βρίσκονταν στο Κόκκινο απο την αρχή που ξεκίνησε να εκπέμπει, ωστόσο δεν είχαν συναντηθεί ποτέ , ούτε για καφέ!


Καφέ ήπιαν την παραμονή της εκπομπής τους, που γεννήθηκε σαν σήμερα, 10 Νοεμβρίου 2008 στις 06.00 πμ στο Κόκκινο 105.5, γεγονός που βοηθάει τους φανατικούς των ζωδίων και άλλων μεταφυσικών ενασχολήσεων, να συμπεράνουν με ακρίβεια, πως η εκπομπή ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και έχει ωροσκόπο Ζυγό:-)

Η εκπομπή ονομάστηκε "Θηρία Ενήμερα" ξυπνάει πάντα πριν τις κότες, προκαλώντας τους νευρικό κλονισμό, είναι μια υπερπαραγωγή που αναλύει πόσες πόρτες έχει η ζωή και πόσα παράθυρα τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.
Ζει το παρόν με χιούμορ και σαρκασμό , ενώ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία - και κάποια επιφυλακτικότητα - από τη «χαραμάδα» που αφήνει η επικαιρότητα . Αν δεν υπάρχει «χαραμάδα» , μην ανησυχείτε, ανοίγουμε τη δική μας!
Τέλος, ασχολείται με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ενώ φιλοδοξεί να είναι η πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή που θα μετοικήσει στον Άρη , τον Κόκκι
νο πλανήτη και θα μεταδώσει ζωντανά την καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκέμβρη 2012.
Για την ώρα βολεύεται «Στο Κόκκινο» από τις 06.00 έως 7.30 το πρωί Δευτέρα με Παρασκευή και σήμερα γίνεται ενός έτους!

Η συνέχεια... λίγο μετά τις 6...:-)






4 σχόλια:

  1. χρόνια πολλά και από εδώ, νομίζω όμως ότι πρέπει να συγχαρούμε και τον διευθυντή που διαπρέπει στο ταίριασμα ραδιοφωνικών ζευγαριών: θηρία, γάιδαροι κλπ.
    να είστε καλά,παίδες και σας ευχαριστούμε!
    κασκουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κα Σκουγκ,σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για ολα!!!:-)
    Να είστε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρχοκομμούνι, όπως το λες και σ' ευχαριστούμε!:-)
    Καλίχρονοι...η καλύτερη ευχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή