Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Περιοδεία πάνω σε..."μαγικό χαλί"!




Αυτό είναι το καινούργιο video clip των Locomondo-μια αριστουργηματική μίξη πλάνων απο τρείς διαφορετικές συναυλίες των Loco σε ισάριθμα μουσικά φεστιβάλ της Γερμανίας πέρυσι το καλοκαίρι.
Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Καλαϊτζή που ταξίδεψε μαζί με τους Locomondo στην Ευρώπη, προκειμένου να καταγράψει τις συναυλίες τους και να χρησιμοποιήσει αργότερα το μαγνητοσκοπημένο οπτικό υλικό που "ντύνει" τις συναυλίες τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και για τις ανάγκες του video clip που συνοδεύει το διπλό live cd των Locomondo που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικρατεί στις ζωντανές εμφανίσεις των Locomondo. Ακόμα κι αν δεν είσαι φαν, αξίζει να δεις μια συναυλία τους όπου επικρατεί κυριολεκτικά το αδιαχώρητο! Η μουσική και ο ρυθμός είναι αδύνατον να μην σε παρασύρει, ενώ η σκηνική παρουσία του γκρουπ και η ενέργεια που εκπέμπει στη σκηνή, δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια...απλά τη ζείς!

Και μια πιο προσωπική προσέγγιση στο θέμα...όταν βλέπω το όμορφο αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας παρέας μουσικών και γνωρίζω τον κόπο που χρειάζεται για να είναι επιτυχημένο και άρτια διοργανωμένο ενα live, καθώς και τις ...δυσκολίες που συναντάς για να το πετύχεις, δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω και να πω:

"Τελικά, χαλάλι η κούραση και το άγχος, παίδες! Να είστε πάντα καλά και ορεξάτοι!"

Ραντεβού 22 Ιανουαρίου στο Κύτταρο...Παρασκευές και Σάββατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου