Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Το πολλαπλό σου g....

Φώς... περισσότερο φως...ανάψτε κανα φως....


"Σήμερα τα Φώτα κι ο φωτισμός τη μεγάλη μέρα ο αργιασμός"! Διότι στις μέρες μας η αργία δεν είναι πια η μητέρα κάθε κακίας, αλλά ένας τόπος που μπορείς να σκεφτείς καθαρά, γιατί απλά προλαβαίνεις να το κάνεις!

Σημεία των καιρών; Μπορεί....Σημεία και τέρατα; Κι αυτό μέσα είναι....

Πριν το μεσημεριανό τραπέζι και μεταξύ σκούπας, ξεσκονόπανου, νεροχύτη και υπολογιστή δεν κάνουμε και μια...σύντομη ανάρτηση;


Η "σ' αγαπώ" κι ο "μ' αγαπάς"...


-(G)eorge ή πως αλλιώς λέμε την επιτάχυνση στα ελληνικά!


Απ' αλλού το περιμέναμε κι απ' αλλού μας ήρθε!
Για τον Επιταχυντή λέω... τρία χρονάκια θέλουμε τώρα, ως Έλληνες, αντί για τέσσερα που θέλαμε αρχικά, για να βγούμε απο το οικονομικό αδιέξοδο και την επιτήρηση που έχουμε περιέλθει ως κράτος απ' τους εταίρους!
Ξεκινάει λοιπόν το ...οικονομικό πείραμα και οι φόβοι για τις "μαύρες τρύπες" που θα προκληθούν-εδεχομένως- στις τσέπες των πολιτών απο τον Μεγάλο Επιταχυντή Οικονομιδίων δεν θεωρούνται μεγάλη απώλεια με τη δικαιολογία πως, "δεν υπάρχουν σκληρά, αλλά δίκαια μέτρα".

Dura lex sed lex θυμήθηκα κι αναρωτιέμαι αν, πως και κυρίως πότε θα γίνει η έκρηξη στον επιταχυντή.

Κάθε πείραμα έχει τα ρίσκα του γιατί υπάρχει και ο....αστάθμητος παράγοντας που όσο και να σκαμπάζεις απο το θέμα με το οποίο πειραματίζεσαι, δεν αποκλείεται να σου χει ξεφύγει η πρόβλεψη της ύπαρξής του.

Και καταλήγει ο νέος πειραματιστής Οικονομιδίων:

"Η προσαρμογή να γίνει γρήγορα, ώστε να βγούμε από το καθεστώς επιτήρησης και να μπορέσουμε να ανοίξουμε μια νέα σελίδα για τη χώρα. Το κάνουμε με επίκεντρο πάντοτε τον πολίτη, το εισόδημά του, την παραγωγική δυνατότητα της χώρας".

Μα είναι καινούργιο αυτό τώρα; Ο πολίτης και-κυρίως- το εισόδημά του δεν ήταν πάντα στο επίκεντρο;


.......!

-Είναι μύθος
;!;!

"Το σημείο "g" στις γυναίκες" λένε αυτοί που ξέρουν, "είναι μύθος!" Αλλού μπορεί....στην Ελλάδα, κύριοι, είναι πέρα για πέρα αληθινό αυτό που εσείς λέτε μύθο! Ρωτήστε μια εργαζόμενη στο δημόσιο και θα σας σας το επιβεβαιώσει!
Τί να το κάνεις, κύριε επιστήμονα, το σημείο g όταν ζείς στην Ελλάδα και η ...οικονομική επιτάχυνση g έχει πιάσει τ' άστρα;;; Αυτός κι αν είναι ...οργασμός αγαπητέ μου!!! Διαστημικός!!!Και λίγα λέω....
Ακούς για "εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης", "αύξηση", "σε τρία χρόνια βγαίνουμε απ' το τούνελ" και λιώνεις, διαλύεσε, ουρλιάζεις, μη σου πω απο τι!!
Θέλεις κι άλλη απόδειξη περί της ύπαρξής του "g";;; Γιατί αν θέλεις απoδείξεις, ελα το Μάρτη κατα δώθε, να σου δώσουμε όσες θέλεις...τις μαζεύουμε ξέρεις!

Δε βαριέστε αδέρφια....μια ζωή την έχουμε, τι νόημα θα είχε χωρίς δυνατές συγκινήσεις;;; :-)

Αύριο λίγο μετά τις έξι ραντεβού στη γνωστή συνχότητα....

Υ.Γ
Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους εορτάζουν σήμερα...καλλίχρονοι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου