Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Update...



Απο το zougla.gr

"Στον τέταρτο όροφο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Εμφραγμάτων, νοσηλεύεται από τις 00:45 το βράδυ ο Λεωνίδας Κύρκος.

Ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς διακομίστηκε στο νοσοκομείο από την Αίγλη του Ζαππείου, όπου μετά το δείπνο που παρέθεσε σε διάφορες προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αρχικά, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα εξωτερικά ιατρεία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου αναμένεται να παραμείνει σήμερα, έως ότου ολοκληρωθεί σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται.

Οι γιατροί αποφεύγουν να κάνουν εκτιμήσεις σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της υγείας του Λεωνίδα Κύρκου, δεδομένης της ηλικίας, αλλά και του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του."


Έτσι είχαν τα πράγματα...

Μόλις τώρα άκουσα απο το Κόκκινο και το συνάδελφο Βαγγέλη Γέττο, πως είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του, ευτυχώς!

Περαστικά ευχόμαστε...οχι, δεν έχουμε καμία κακία για τον Λεωνίδα Κύρκο. Έχουμε σεβασμό...απλώς βαρεθήκαμε ν' ακούμε τον ίδιο 'αμανέ' συνεχώς, αυτό είναι όλο, μας κουράζει, μας φθείρει και μας απογοητεύει κι αυτό είναι το χειρότερο τελικά!
Και επειδή η κατάσταση στη χώρα απέχει έτη φωτός απο τη φράση "ρόδινη κι αγγελικά πλασμένη", οφείλουμε να επαγρυπνούμε και να είμαστε καχύποπτοι. Οφείλουμε να σκεφτόμαστε διπλά...για όλους και για όλα.

Όσο μπορούμε πιο γόνιμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου