Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Η επιστροφή των (αχ!)αμνών...


Ομαλά εξελίσσεται η επιστροφή των Αθηναίων στο κλεινόν άστυ μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα. Και στις δύο εισόδους του εθνικού οδικού δικτύου, οι εκδρομείς είχαν και φέτος την ευκαιρία να τσουγκρίσουν μεταξύ τους αυγά και αυτοκίνητα, τηρώντας για χιλιόμετρα το παραδοσιακό πια έθιμο του «σταμάτα-ξεκίνα» - ιδιαίτερα στα διόδια της Κορίνθου.

Από νωρίς το πρωί, υπάλληλοι της Ολυμπίας Οδού στα διόδια εύχονταν αδιαμαρτύρητα «χρόνια πολλά» στους διερχόμενους οδηγούς που τους... έραιναν για το καλό με χριστοπαναγίες και καντήλια, τη στιγμή που τα μεγαλοστελέχη της επιχείρησης έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου η ουρά να μεγαλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κλιμάκιο της κυβέρνησης που εγκατέλειψε εσπευσμένα την Μύκονο για να περιοδεύσει στα σημεία που είχαν ακινητοποιηθεί τα οχήματα των εκδρομέων διαπίστωσε πως τα έργα του οδικού δικτύου Κορίνθου-Πατρών έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να δεσμευτούν πως του χρόνου, θα έχουν κατασκευαστεί παιδικές χαρές και ποδηλατόδρομοι, προκειμένου τα παιδιά που κλαίνε στο πίσω κάθισμα να κατεβαίνουν και να παίζουν τις ώρες που ο μπαμπάς περιμένει να ανοίξει ο δρόμος, σουβλίζοντας από τώρα το αρνί για του χρόνου.

Τέλος από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Αντώναρος κάλεσε τον ΣΟΥ.ΒΛΙ.ΖΑ. να καταδικάσει το φετινό μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

1 σχόλιο:

  1. Χαρά μας που σας βρίσκουμε πάλι σε απαρτία
    το Γιώργο το χιλιόχρονο και την κυρά Ναξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή