Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Η Μέση Λύση!!

Στο 4,6% διαμορφώνεται λέει, το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ, σε περίπτωση που τον ερχόμενο Ιούνιο στηθούν «δίδυμες» κάλπες. Τον χρησμό έβγαλε χθες δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Mega.
Πανηγύριζαν στην Ιπποκράτους (αλήθεια, τι ξενέρωτο που ακούγεται το «Ιπποκράτους» σε σχέση με το παλιακό «Χαριλάου Τρικούπη»), πανηγύριζαν – διακριτικά και στο Μεγκάλο Γκανάλι – για τα αποτελέσματα που θα διώξουν την Δεξιά από τη χώρα και θα φέρουν πίσω τον Ήλιο τον Ηλιάτορα της Αλλαγής καβάλα στο ποδήλατο.
Και το χαπάκι γίνεται μεγαλύτερο, όταν ακούς πως ναι μεν προηγείται το ΠΑΣΟΚ, αλλά ως Καταλληλότερος για την Πρωθυπουργία παραμένει Καταλληλότερος, ο Καταλληλότερος. Η ζωή μας κύκλους κάνει τελικά και μας κοροϊδεύει.
Κάποτε, όλοι, επί σημιτίζοντος ΠΑΣΟΚ, είχαν βαρεθεί και θέλανε τη ΝΔ κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Σημίτη τον Γίγαντα!
Δεν βαριέσαι όμως. Και σε αυτές τις εκλογές το πιάτο θα σερβιριστεί ζεσταμένο ξανά από τον φούρνο μικροκυμάτων της πολιτικής στο εθνικό μας τραπέζι. Και καλά να το φάνε για τα επόμενα χρόνια αυτοί που έστρωσαν το τραπεζομάντιλο. Οι άλλοι τι φταίμε;

2 σχόλια:

  1. Μετά τη μέση λύση το χάος....
    Θηρία πού είστε;

    Τετάρτη πρωϊ και καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα σας!:-)
    Που να είμαστε...εργαζόμαστε...ψάχνουμε να βρούμε με ποιόν τρόπο ο Ρούτσης θα μπορεί να ανακαλεί το ΑΦΜ του όποτε χρειάζεται να κάνει κατάθεση:-)
    Θα τα πούμε μέσω blog και αυριο απο αέρος...

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή