Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ένας διαφορετικός ποδηλάτης!


Όσοι βαρεθήκατε τις μονομαχίες των... τηλεοπτικών-πολιτικών αρχηγών το ιστολόγιό μας σας προτείνει να κάνετε ένα διαδικτυακό ταξίδι μέχρι το http://blog.ch3.gr/.

Λίγα «κλικ» αρκούν!


Εκεί θα συναντήσετε ένα καλό φίλο, τον Γιώργο Χερουβείμ που αποφάσισε να κάνει κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο!

Να επιστρέψει από το Λονδίνο – όπου έμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια – πίσω στην Αθήνα, με το ποδήλατο! Όπως λέει κι ο ίδιος η απόσταση που υπολογίζει πως θα χρειαστεί να καλύψει κάνοντας πεντάλ είναι κοντά στα 3000 χλμ.


Παρόλα αυτά όμως, και παρατηρώντας το blog του εδώ και ένα μήνα περίπου, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε – ομολογώ – πως αρχίζω να τον «ζηλεύω». Αρχίζω να τον «ζηλεύω» καθώς κατάφερε να κάνει αυτό που ίσως πολλοί να ονειρευόμαστε. Να σπάσουμε με όποιο τρόπο τα δεσμά που μας κρατούν δεμένους στην ρουτίνα της αστικής καθημερινότητας! Το αυτονόητο, μα τόσο δύσκολο δηλαδή...

Δεν νομίζουμε πως χρειάζεται να πούμε περισσότερα.


Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε (στα αγγλικά) μπαίνοντας στο ιστολόγιό του, όπου κάνει καθημερινή ενημέρωση για το που είναι και πως εξελίσσεται το – αν στιγμές – περιπετειώδες ταξίδι του!


Καλή επιστροφή George! Τα λέμε στην Αθήνα!


Υ.Γ. Το ταξίδι συν τοις άλλοις έχει και καλό σκοπό. Στόχος του Γιώργου Χερουβείμ είναι να συγκεντρώσει με την επιστροφή του στην Ελλάδα 3000 λίρες Αγγλίας, μέσω της ιστοσελίδας Just Giving, ένα ποσό το οποίο αυτόματα κατατίθεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ως προσφορά στο σπουδαίο έργο που κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου