Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ορκίσου!


Σε πανηγυρικό κλίμα και με την αρμόζουσα λαμπρότητα τελέστηκε πριν από λίγο η ορκωμοσία της νέας Βουλής των Ελλήνων χοροστατούντων των βουλευτών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου. Την δεξιάν τους ανύψωσαν άπαντες οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, όπως και εκείνοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης που το έκαναν με μεγαλύτερη ευκολία...

Αντικείμενο χλεύης έγινε τεχνηέντως, τόσο από τα τηλεοπτικά όσο και από τα έντυπα ΜΜΕ, ο Αλέξης Τσίπρας και εν γένει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησαν να μην συμμεριστούν τις απόψεις που εξέφρασε σχετικά με τον όρκο μέσω σχετικής ανακοίνωσής του χθες το απόγευμα το σεπτό ΛΑ.Ο.Σ.

Ομάδα γνωστών-αγνώστων αγανακτισμένων πολιτών, έσπευσε μάλιστα να προτείνει τρίωρο τηλεοπτικό εξορκισμό του Τσίπρα και των συν αυτώ, από ομάδα επίλεκτων δημοσιογράφων, και αν δεν συμμορφωθούν να τους επιβληθεί ποινή τριήμερης κοινωνικής εργασίας, μαζί με τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων στο φετινό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Νικήτα.

Ευτυχώς όμως, από σήμερα που στην πλειοψηφία του το νέο σώμα της Βουλής ορκίσθηκε, μπορούμε όλοι επιτέλους να κοιμόμασθε ήσυχοι πως τίποτα κακό δεν θα συμβεί εις βάρος μας...

Άλλωστε δόθηκε όρκος ενώπιον Θεού και άνθρώπων. Έτσι δεν είναι;

1 σχόλιο:

  1. Λόγια, λόγια, λόγια αγαπητά μου ΘΗΡΙΑ! Πλήρες φωτορεπορτάζ από την σημερινή ορκωμοσία, έχω μόνο εγώ. Οι ακούραστοι φωτορεπόρτερς του blog μου, για άλλη μια φορά με έβγαλαν ασπροπρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή