Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

36...κι όσο αντέξει!




"Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει" λέει το απόφθεγμα. Δεν θυμάμαι ποιός το είπε κι έμεινε να μνημονεύεται εις τους αιώνας των αιώνων, ούτε μπορώ να φανταστώ τι ζόρια τραβάει ο θεός και κάνει χουνέρια συχνά-πυκνά στους "αποκάτω".

Αυτό που ξέρω είναι πως σήμερα, αν και εορτάζουσα, πέρασα "δια πυρός και σιδήρου" κι ενω με την... "πυρά" τα κατάφερα κάπως, με τον "σίδηρο" ακόμα παλεύω!

Δε μου 'φτανε η εργασία, ήρθε και μια μόλυνση στο μάτι, εντελώς απρόσκλητη να μου ευχηθεί "Χρόνια Πολλά" και τελικά "κατασκήνωσε", για να περάσει ενα ευχάριστο εορταστικό τριήμερο!



Η... συγκίνησή μου δεν περιγράφεται!

Δάκρυα τρέχουν απ' τον αριστερό μου οφθαλμό και ποτίζουν το πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα να βάλω μια ωραιότατη γάζα και να καλύψω το μάτι μου, το οποίο κουράζεται επιπλέον με την οθόνη του υπολογιστή και την τρελή κι αδέσποτη εργασία που δεν με εγκαταλείπει ποτέ-ευτυχώς και δυστυχώς παράλληλα.

Η... "Τζένη των Πειρατών" σ' ενα συγκλονιστικό κυνήγι συμφωνητικών,δελτίων τύπου,παραγωγής σποτακίων και τηλεφωνικών συνομιλιών, για να μην αναφέρω τα email's που φεύγουν κατά σμήνη, ωσάν περιστέρια, που τρόμαξαν απο εκπυρσοκρότηση όπλου και πέταξαν μακριά, για να προφυλακτούν απ' τον άθλιο κυνηγό!

Το μεσημέρι-απ' την πολλή την πίεση- μου ήρθε να βγώ στο μπαλκόνι και να τραγουδήσω a capella το "Πότε θα κάνει ξαστεριά" για να ξεσπάσω, αλλά σκεπτόμενη την έκπληξη των γειτόνων μου απο την... απρόσμενη καντάδα γέλασα τόσο, που άρχισε να δακρύζει και το δεξί μου μάτι, με αποτέλεσμα όλα να γίνουν θολά και περίεργα για μερικά λεπτά:-)

Για φαντάσου...κι εγω που ήθελα να πάω να χωθώ στο σινεμά και να δω το Avatar του J. Cameron απόψε! Που είναι και 3D...

Μωρέ θα πάω, κι ας το δω ...με ένα μάτι, δεν θα του περάσει του Προβοκάτορα!

Χμμμμ,τελικά το κολλύριο έκανε μερικά βήματα προς την πραγματοποίηση ενός θαύματος...βλέπωωωωωω!:-)

Λοιπόν....

Χρόνια Καλά και κατά βούληση σε όσες και όσους τυχαίνει να έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή ή τα γενέθλιά τους!

Καλλίχρονοι και να χουν πάντα δύναμη και κουράγιο να παλεύουν για εαυτούς και αλλήλους.

Χρόνια Πολλά και καλά στον Τραπεζιώτη Jr. ! Εύχομαι να τον δούμε να μεγαλώνει και να γίνεται μέρα με τη μέρα σωστό ΘΗΡΙΟ!


Τέλος...


Εύχομαι μνήμη γερή, για να μπορούμε να θυμόμαστε πάντα εκείνους τους φίλους-τους πιο αγαπημένους- που δεν βρίσκονται πλέον κοντά μας, για να γιορτάσουμε μαζί και να μοιραστούμε τις χαρές, τις λύπες μας και να κάνουμε ατέλειωτες συζητήσεις και χιλιόμετρα περπατώντας στην ακροθαλασσιά ή στων βουνών τα μονοπάτια....

καλό βράδυ σε όλους...

2 σχόλια:

  1. !!!!!!!!!!!!!
    Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α μικρό ΘΗΡΙΑΚΙ !!!
    Να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις :)))


    σ.σ. : αν πας για το AVATAR μην ζητήσεις τα ειδικά γυαλιά , οι μονόφθαλμοι ούτως ή άλλως τα βλέπουν στερεοσκοπικά !!!

    Φιλιά πολλά και από τους 2 μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε "αμ" και κυρία "Χ" σας ευχαριστώ για τις ευχές:-)

    Δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο...οι μονόφθαλμοι δεν βλέπουν στερεοσκοπικά...το τρισδιάστατο για να προκύψει χρειάζονται και τα 2 μάτια. Εμπειρικά μόνο αντιλαμβάνονται το βάθος στο χώρο και λίγο πιο flat απ τους υπόλοιπους που έχουν 2 μάτια.

    Δε βαριέσαι, θα πάω σήμερα ή αύριο να το δω..

    καλημέρες...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή