Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Λεπτομέρειες...

Οχι πια δάκρυα!


-Στην κατάργηση της χρήσης χημικών και δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις προσανατολίζεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε σε συνέντευξη ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

@Το ανησυχητικό είναι που δεν μας λέει με τι θα τα αντικαταστήσει...και για τις κουκούλες τα ίδια έλεγε, αλλά....

-Συνολικά το τριήμερο των εκδηλώσεων στη μνήμη του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η αστυνομία προχώρησε σε 858 προσαγωγές, από τις οποίες έγιναν 172 συλλήψεις.

@Όσον αφορά τις προληπτικές προσαγωγές ήταν, λέει, στοχευμένες γιατί υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις πως κάποιοι ήθελαν να προκαλέσουν στην Αθήνα "τη νύχτα των κρυστάλλων"! Ε, αφού ήταν "στοχευμένες" να φανταστούμε πως ξέρουν στο ΥΠΡΟ.ΠΟ αυτοί οι "κάποιοι", ποιοί ακριβώς είναι... Αναρωτιέμαι όμως, ο 28χρονος που έβγαλε το σκύλο του βόλτα στην Μπενάκη γιατί έφαγε τόσο "στοχευμένο" ξύλο...αφήστε που η αστυνομία ψάχνει ακόμα το σκύλο που την κοπάνησε για να τον συλλάβει με την κατηγορία του ηθικού αυτουργού!
Και η κα Άννα Κουτσουμπού που έπεσε πάνω της η μοτοσικλέτα του "Δ" και την τραυμάτισε σοβαρά; Κι αυτό το γεγονός στις ..."στοχευμένες" ενέργειες υπάγονταν;

Οχι...

Σύμφωνα με τον κο Χρυσοχοϊδη ορισμένοι αστυνομικοί έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο! Άλλωστε υπήρχε και η..."Καρατζαφέρεια Λύση": να κάνει η κα Κουστσουμπού όταν είδε τη μηχανή να έρχεται καταπάνω της, "ένα βήμα πίσω"!

- Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι υπήκοοι από τη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ισπανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Νορβηγία, την Ελβετία, τη Γερμανία, την Τσεχία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ουκρανία, την Αλβανία, τη Ρουμανία και το Μαρόκο.

@Καθώς φαίνεται μόνο στην Ελλάδα δεν έγινε αντιληπτό τι απήχηση είχε στους "έξω από δω" ο περσινός Δεκέμβρης. Και δεν μιλάμε για τα μπάχαλα. Οχι....Μιλάμε για τη μαζική συμμετοχή των ανθρώπων στις περσινές κινητοποιήσεις...
Στη Γένοβα μήπως δεν είχαν πάει Έλληνες, Άγγλοι, Τσέχοι κ.ο.κ για να διαδηλώσουν;
Μόνο οι ντόπιοι διαδήλωσαν;
Στην Κοπεγχάγη, άραγε όσοι συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για το κλίμα αυτές τις μέρες είναι μόνο Δανοί;

Αλλά μην πτοείστε αδέρφια...


Αφού η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι δέχεται να καταβάλλει αποζημίωση στους ινδιάνους ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων μπας και βρεθεί μία οριστική λύση στη δικαστική διαμάχη για τη διαχείριση των εδαφών και του πλούτου των αυτοχθόνων προγόνων τους από το αμερικανικό κράτος, υπάρχει ακόμα ελπίδα σ' αυτόν τον κόσμο!

Τι κι αν ο Ομπάμα βραβεύεται την Πέμπτη με το Νόμπελ Ειρήνης ενω είναι βουτηγμένος μέχρι κεραίας στον πόλεμο με το Αφγανιστάν ; Έχει καλές προθέσεις ο άνθρωπος.....

Κι εμείς εδώ, αντί να κοιτάμε τη δουλειά μας, ασχολούμαστε με ....λεπτομέρειες!!!

Ντροπή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου