Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Ελα να κάνουμε διάλογο...


Τι είναι η πατρίδα μου; Μην είναι ο φρέντο, μην είν' του εσπρέσο η ακριβή γουλιά;


Στη χώρα που όσοι δημόσια μιλούν έχουν πάντα πρόβλημα να...ολοκληρώσουν, γίνεται διάλογος!!!

Στη χώρα που πάσχει απο..."πρόωρη κατανόηση", με αποτέλεσμα, αλλού να ναι τα κακαρίσματα κι αλλού να λαλούν οι κότες, γίνεται διάλογος μετά διαβουλεύσεως, σου λέω!

Στη χώρα που ο ημιμαθής "ξερόλας" είναι πάντα κερδισμένος, η... ευγένεια φυτρώνει όπως τα μανιτάρια μετά τα πρωτοβρόχια, περισσεύει και κάνουμε εξαγωγές, ο διάλογος κυλάει αργά και χαριτωμένα σαν τη διαφήμιση του Jack Daniels που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια, ενώ εσύ περιμέεεεεεεενεις με υπομονή και στωικότητα πετώντας φελλούς σε άδεια βαρέλια !

Στη χώρα που άριστος οιωνός είναι να αμύνεσαι περί πάρτης, γίνεται διάλογος, άνθρωποι, πολιτισμένα πράγματα!!!

Μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει ο...διάλογος, σου λέω, και συ μου λες πως απλώς "πετάω απ' τη χαρά μου" συνεπαρμένη από τις εξελίξεις!!

Οχι καλέ πατέρα, όταν ακούς τις λέξεις "agricultura", "agricolae" και "agricolarum" δεν βρίζουν, έτσι λένε την αγροτιά και τους αγρούς οι δυνατοί λύτες σταυρολεξων και οι κυβερνώντες τη χώρα, πατέρα, μπας κι απ' τα αλώνια βρεθείς εις τα σαλόνια, κι από τα ...Τσάπεια-που λέει κι ο καλός μας ο Χερουβείμ στην "Αυγή" σήμερα- βρεθείς εις τα Ζάπεια να κάνεις διάλογο πίνοντας τσάι, δεχόμενος την περισσή συμπάθεια την εκ του podium εκπορνευόμενη, εεεεε, με συγχωρείτε, εκπορευόμενη ήθελα να πω...

Είδες για να με διακόπτεις και να μην με αφήνεις να ολοκληρώσω;;; Πάει ο ειρμός, πάει κι ο...διάλογος!

Στο εγγύς μέλλον, λοιπόν, οι πόλεμοι θα διεξάγονται μέσω διαλόγου κι όχι με καφρίλες, όπως συμβαίνει σήμερα...όταν πεινάς πρώτα θα συνδιαλέγεσαι και μετά -ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα προκύψει-θα τρως ή θα μένεις νηστικός κ.ο.κ

Πως είπατε κύριοι;; Τι πρόβλημα έχω με τον...διάλογο;;;

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω....φτάνει να έχει περιεχόμενο, ουσία και να αφορά και τα δυο μέρη που συμμετέχουν....

Αυτά...



Διαλόγου αποτελέσματα...


Α! Και απο σήμερα κομμένο το sex....θα κάνω μόνο διάλογο...για να είμαι και σύγχρονη και in!
........................................................

Ρε, άντε στο διάλογο να δείτε αν έρχομαι...



Διαλόγου παρενέργειες...


Υ.Γ

Δεν τελείωσα...θα επανέλθω δριμύτερη .

6 σχόλια:

  1. Ειρήνη καλησπέρα
    Μια χαρά τα λες, μάλιστα με πολύ μικρές αλλαγές Θα ταίριαζε θαυμάσια στο θέμα του «διαλόγου ;» που διεξάγει η αριστερά.
    Μήπως πρέπει να γίνουμε ποιο απαιτητικοί, ποιο αυστηροί απέναντι στα παρακμιακά φαινόμενα του χόρου που εχουμε τις μεγαλύτερες προσδοκίες.
    .

    ΥΓ σου συνιστώ να μην αφήσεις το SEX, είναι μια πράξη αντίστασης (καλό εεεε ) στους ανέραστους γαντζωμένους σε καρέκλες εξουσίας
    με το κξκ προσπάθησα να εξευμενίσω το δαίμονα (την ασχετοσύνη μου) του διαδικτύου.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...στη χώρα που ο εσπρέσσο θα πωλείται μεχρι τέλος Φεβρουαρίου με έκπτωση δλδ 1 αντί 1,55 (το είδα σε διαφήμιση στο μετρό και θα το είδατε κι εσείς! νομιζω τα γούδις μας κανουν αυτη την ευγενική προσφορά.
    ...και οι νεοι αγρότες να δώσουν αμέσως τη διεύθυνσή τους αν θέλουν να λάβουν πρόσκληση για διάλογο από την ωραία μας υπουργό!
    και κάποιοι άλλοι αν δεν έχουν τα 54 δις να μη μιλάνε, και ας πιουν τα ουισκάκια που επίσης είπε ο Χερουβείμ (τώρα εδώ που τα λέμε τα ουισκάκια τα χρειαζόμαστε όλοι αυτές τιςμέρες)
    αυτά, για να μην παρεκτραπούμε βραδιάτικα.
    κα σκουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη καλημέρα,δεν είχα συνειδητά υπ' όψην τον διάλογο της αριστεράς όταν έγραφα την ανάρτηση για να είμαι ειλικρινής...θα μπορούσε να ταιριάζει πάντως με κάποιες μικρές αλλαγές, όπως λες και συ, παρ' ολα αυτά για την ώρα δεν εχω σκοπό να χαραμίσω το χρόνο μου για να λέω τα ίδια και τα ίδια συνέχεια σε αυτιά που δεν ακούν και μάτια που δε βλέπουν, με 2 λόγια, δεν χαραμίζω το χρόνο μου για να "μιλήσω" σε κάποιους που δε με λαμβάνουν υπ' όψιν τους.

    Εχει φτάσει το πράγμα να είναι σαν τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που συνιστούν γνωστό απορρυπαντικό:"Αυτοί ξέρουν!" κατέληγε το διαφημιστικό σποτάκι.
    Καλή η ιστορία του καθενός και οι αγώνες του, καλή και η Ιστορία και η διδασκαλία της, αλλά αν δε μπορεί ολο αυτό μαζί να "λειτουργήσει" στο παρόν για να φτιάξει, μαζί με τις προσπάθειες των ανθρώπων, τις βάσεις για ενα καλύτερο μέλλον για όλους, να τους βράσω και να την βράσω και να πιω και το ζουμί τους/της στην τελική!

    Δεν μπορεί κάθε φορά που κάτι ξεκινάει κάποιοι να ορέγονται το χορτάρι στον τάφο του διπλανού με δικαιολογία πως είναι πιο πράσινο και νόστιμο και αυτοί νιώθουν λιγούρες!

    Βαρέθηκα πια, αλλά δεν παραιτούμαι, όπως περπάτησα τόσα χρόνια θα συνεχίσω να περπατάω μαθαίνοντας κι έχοντας τις αισθήσεις μου σε εγρήγορση κι όποιος θέλει ας έρθει να μου ζητήσει τα ρέστα και να με κατατάξει!

    Σε λεύκωμα ή συλλογή δεν μπαίνω, ούτε σε ράφι βιβλιοθήκης!

    Ας είμαστε ειλικρινείς επιτέλους...τα πράγματα εξακολουθούν να είναι απλά, αλλά κάποιοι τα μπερδεύουν και τα κάνουν πολύπλοκα για να διεκδικήσουν μετά τα παράσημα των λύσεων και του ξεμπερδέματος...έτσι νομίζουν τουλάχιστον! Εδω ο κόσμος χάνεται που λένε και ο νους μας είναι να πλέκουμε κοτσίδια!

    Δε σπούδασα τίποτα συγκεκριμένο και τρανταχτό στη ζωή μου γιατί έπρεπε να δουλέψω απο μικρή....δεν ασχολήθηκα με την πολιτική και δεν ξέρω να αναλύω τις περίπλοκες θεωρίες με τον τρόπο που το κάνουν αυτοί που κατέχουν το άθλημα και καλά κάνουν που ασχολούνται.

    Μορφώθηκα εκτός ιδρυμάτων μόρφωσης-δεν τα σνομπάρω, έτυχε- γιατί ήθελα να το κάνω κι έμαθα κάμποσα -ακόμα μαθαίνω-για να ζω καλά κι εγώ κι οι γύρω μου στο βαθμό της αλληλεπίδρασης που εξασκούμε ο ένας στον άλλο.

    Και κάπου εδω σταματώ γιατί ολα αυτά δεν αφορούν κανένα πραγματικά...και γιατί εχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πια με ολα αυτά και αν αρχίσω στο τέλος θα γράψω...εγκυκλοπαίδεια:-)

    Όσο για το sex...δίκιο έχεις:-)

    Καλή συνέχεια και συγγνώμη για το ξέσπασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κα Σκούγκ, νομίζω η κορυφή των Ιμαλαϊων κάνει αυτή την έκπτωση...δεν είμαι και σίγουρη.
    Κατά τα άλλα τι να πει κανείς στη χώρα των στραβών που ο μονόφθαλμος βασιλεύει;;;
    Ας πάνε στις τράπεζες που έχουν δις να τους δώσουν...τα δις που τους χάρισαν πέρυσι, γιατί δεν πάνε να τα πάρουν πίσω και με τόκο οι τζάμπα μάγκες;

    Ας συγκρατηθούμε όμως...να δούμε για πόσο κι οχι τίποτ' αλλο δε μ' αρέσει και το ουϊσκι, να πάρει:-)

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή