Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Αναλυτική απόγνωση καιρού...


Ξέρεις πως έχει πολύ ζέστη και συ τα έχεις "δει όλα" εξ αιτίας της, όταν διαβάζοντας τις ειδήσεις το μάτι σου πέφτει πάνω στο πλαισιάκι που λέει


ΚΑΙΡΟΣ
37 C

Αναλυτική πρόγνωση

και συ διαβάζεις

ΚΑΙΡΟΣ
37 C
Αναλυτική απόγνωση (!!!:-)

Δροσίζομαι όμως με μια πολύ ωραία δισκογραφική δουλειά, ενός νέου τραγουδοποιού, του Lolek με τίτλο Alone...εξαιρετικός, σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ακόμα κι αν δεν σας αγγίξουν ολα τα τραγούδια, αρκετά απ' αυτά θα τ' αγαπήσετε και θα σας κρατήσουν καλή συντροφιά.

Κατά τα άλλα όσοι ανηφορίσουμε προς τα πάνω για διακοπές ας προμηθευτούμε αποχυμωτή με μπαταρίες. Στη διαδρομή θα συναντήσουμε ροδακινοπαραγωγούς που διαμαρτύρονται, καρπουζοπαραγωγούς και πεπονοπαραγωγούς που διαμαρτύρονται κι αυτοί.
Ας αγοράσουμε λοιπόν τα φρούτα μας απο κει κι ας φτιάξουμε χυμούς, να τους πιούμε στην υγειά του ελληνικού κράτους που μας έχει γονατίσει, γιατί άλλος τρόπος για να το προσκυνήσουμε δεν υπάρχει.

Στην Πάρνηθα, στο πλαίσιο της αναδάσωσης, μέχρι χτες υπήρχε μια χασισοφυτεία με 885 δενδρύλλια ύψους 2,5 μέτρων. Εκριζώθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ που μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισε πως δεν είναι μέρες αυτές που διανύουμε για να υπάρχουν τέτοιες φυτείες στην Πάρνηθα και μάλιστα σε δύσβατη περιοχή.
Αν τυχόν έπαιρνε φωτιά η φυτεία και το...μυρωμένο αεράκι έφερνε τον καπνό προς την Αθήνα, θα είχαμε δράματα!
Ξέρεις τι είναι να μιλάει ο Καραμανλής στα ινστιτούτα για τον θείο του που αποκατέστησε την γεροντοκόρη Δημοκρατία και να ξεκαρδίζεται όλη η Αθήνα απ' τα γέλια;
Φαντασία δεν έχουν, οπότε μέχρι ν' ανακαλύψουνε την...ένοχη φωτιά, θα είχαν βγεί τα τάνκς στους δρόμους και θα βρισκε η Δημοκρατία τον μπελά της.
Διότι θα αναβίωνε το παλαιό δίλλημα , Καραμανλής ή Τανκς, τουτέστιν, αφού γελάς και κοροϊδεύεις δεν θέλεις Καραμανλή, ε, πάρε τάνκς για να μάθεις !

Και μετά σου λένε πως η ΕΛ.ΑΣ δεν κάνει σωστά τη δουλειά της!

Παραμένουμε στην ΕΛ.ΑΣ....

Αστυνομικός συνελλήφθη απο συναδέλφους στην Αχαϊα γιατί ήθελε 300 € για να βγάλει ταυτότητα ομογενούς σε μετανάστη!
Καλά έκαναν και τον συνέλαβαν...έπρεπε να ζητήσει περισσότερα, χαλάει την πιάτσα ο αφιλότιμος!

Σαν σήμερα υπογράφτηκε το 1923 η Συνθήκη της Λωζάνης...τα τουρκικά μαχητικά τίμησαν τη Συνθήκη πετώντας σε σχηματισμό των έξι, -τρία και τρία δηλαδή- θέλοντας να μας δείξουν πως τη συνθήκη την έχουν "γραμμένη" εις διπλούν εκεί που όλοι γνωρίζουν!

Νιώθω μια δυσφορία...ξεκίνησε το δελτίο τρομοειδήσεων!

Αυτά.

Καλό -και όσο γίνεται πιο δροσερό- Σαββατοκύριακο σε όλους!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου