Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

Businessmen

Ευφραίμ του Βατοπεδίου

Χριστοφοράκος Siemens


Businessmen : Συγγένειες και Ομοιότητες

4 σχόλια:

 1. Η έλλειψη σχολιάσμου αποτελεί απο μόνη της σχολιάσμο.Ατυχής η επιλογή καλοκαιριάτικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επίκουρε,αν είναι τα πράγματα όπως λες, τότε κακώς μπαίνεις στο κόπο να σχολιάσεις.
  Θα μπορούσες κάλλιστα να πάρεις ενα απεριτίφ σε μια ωραία πισίνα που ενδείκνυται περισσότερο καλοκαιριάτικα.
  Άποψή σου,βεβαίως, το παραπάνω σχόλιο,αλλά ξέρεις τι λένε για τις απόψεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η αρνητικη κριτική έιναι δυσάρεστη και γιά τον κρίνοντα και για τον κρινόμενο.Ωφείλουμε ομως να είμασθε αξιόπιστοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και με στρατιωτική πειθαρχία να υποθέσω...πριν απο την άποψη και την έκφρασή της προηγείται η κρίση και η αξιολόγηση.
  Κι επειδή είμαι βασανιστικά ειλικρινής προσθέτω κι αυτό: Σ' αυτό το μπλογκ που αποτελεί τη φυσική συνέχεια μια ραδιοφωνικής εκπομπής, γράφουμε διάφορα...αλλα σημαντικά κι αλλα λιγότερο σημαντικά..επικοινωνούμε με διάφορους ανθρώπους, διαβάζουμε τις δικές τους αναρτήσεις-πράγμα που με σένα είναι αδύνατον να συμβεί διότι δεν έχουμε πρόσβαση-και επιπλέον, έχουμε όνομα και επώνυμο λόγω της ιδιότητάς μας.
  Αυτό δεν σημαίνει πως επώνυμα πρέπει ο καθείς που μπαίνει σ' ενα μπλόγκ να γράφει σχόλια ή να κάνει αναρτήσεις. μας αρκεί το ψευδώνυμό του και το υλικό του.
  Επιπλέον θαυμάζουμε τους ανθρώπους που ενώ έχουν γνώση, άποψη, γραφή και αλλα πολλά και καλά -και το διαπιστώνουμε καθημερινά αυτό απο τη γραφή τους και τη στάση τους- δεν πάσχουν απο ξερολισμό,επικοινωνούν και ασκούν την κριτική τους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
  Επομένως αλλού είναι το πρόβλημα και οχι στην αρνητική κριτική στην οποία φύσει και θέσει δεχόμαστε και ανταποκρινόμαστε με καλή διάθεση και καλή πίστη.

  και για να το τελειώσω κάπου εδω-έχω και άλλα πράγματα να κάνω-οταν κάτι είναι ασήμαντο, μπορείς να το προσπεράσεις,έτσι απλά.
  Οταν δεν το κάνεις τότε συμβαίνει κάτι άλλο για το οποίο είμαι σίγουρη πως η ψυχανάλυση θα έχει βρει τρόπο να το εξηγήσει.
  Ας το αναλάβει αυτή λοιπόν γιατί εγω έχω άλλα πράγματα να κάνω, οπως είπα και προηγουμένως.
  Επομένως συνέχεια άλλη δεν θα υπάρξει...
  Καληνύχτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή