Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Μπλα, μπλα, μπλα,



19 και σήμερα ...
Μ' αυτά και με τ' άλλα μου κόπηκε η όρεξη για ανάρτηση.

Έπαθα overdose!

Αν η ρουτίνα στραγγαλίζει τον έρωτα, οι εκλογές τσακίζουν την έμπνευση σαν άδειο κέλυφος κι ας είναι πρόσφορο το κλίμα για πολλά και ποικίλα σχόλια.

Θα προσπαθήσω να επανέλθω αργότερα...



8 σχόλια:

  1. Oι απολύσεις Ρουμπάνη και Στάθη κάνει καθαρή τη νέα τάξη πραγμάτων, όπου δημοκρατία και Ελευθεροτυπία ορίζεται ως ο ένας και μοναδικός λόγος... Και μη χειρότερα
    ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό!
    skoug

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε ΚΥΡΟ!!!!
    κι εγώ αυτό θα σας έλεγα μα με πρόλαβε ο φίλος Κύρος .
    πρέπει να επανέλθεις ΤΑΧΙΣΤΑ , με θέμα ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΑΙ .

    καλή νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως εγώ πλήττω αφάνταστα με τα δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση και τι μου λέτε τώρα για έμπνευση. Η νοοτροπία του λάιφ στάιλ έχει κατακλύσει τα πάντα, με τη λογική "αυτά θέλει να ακούει ο κόσμος". Λες και οι ειδήσεις αφορούν 95% εκλογές και 5% όλα τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H απορία μου είναι μεγάλη,γιατί βλέπετε τηλεόραση;Τι έχει να μας προσφέρει;Aς την απαξιώσουμε!.Οι σίγουρα κερδισμένοι των εκλογών είναι τα Μ.Μ.Ε.Τόση διαφήμιση θα πέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Skoug, δες και τη νέα ανάρτηση...θα δούμε πολλά ακόμα.Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριος "αμ", επανήλθα...απ' την εντατική να δω πως θα ξεφύγω:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίκουρε, έχεις μεγάλες απορίες κι εγω δεν έχω χρόνο για μεγάλες απαντήσεις στις απορίες σου!
    Ποιός σου είπε οτι βλέπω τηλεόραση; Παρακολουθώ ορισμένα πράγματα λόγω της δουλειάς μου, κυρίως δελτία ειδήσεων κι αυτά με το ζόρι.Σιγά μην κάτσω να δω τηλεόραση για να περάσω ωραία τον χρόνο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή