Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει...κρύο και χιόνια θα γεμίσει!




Καλό μήνα αδέρφια...το γεγονός πως ο Φεβρουάριος έχει μόνο 28 μέρες και φέτος κουβαλάει μαζί του κάτι γιορτές, κάτι αργιούλες, αλλά και απεργίες, ίσως τον κάνει πιο συμπαθή από τον Ιανουάριο που μας άφησε χθές... τώρα τι άλλο θα φέρει, θα δείξει.

Πρώτη του μήνα και η εκπομπή θα γίνει μόνο με το Θηρίο Β'...φήμες θέλουν το Θηρίο Α' να παρουσιάζει τα....βραβεία Grammy στο κοινό του Αγρινίου. Βλέπετε ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα, σήμερα, η 52η τελετή απονομής των βραβείων Grammy στο Staples Center του Λος Άντζελες, οπότε θα απουσιάσει σήμερα-δικαιολογημένα- απο το ιερό καθήκον της εκπομπής! :-)

Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως θα έπρεπε να μεταδώσω κι εγώ ζωντανά τα...χοιροσφάγια των Απόκρεω στο χωριό μου, αλλά και μπρουτάλ θέμα είναι και καθόλου γκλάμουρους, οπότε άστο να πάει στο καλό:-)

Για θερμοκρασία Αγρινίου θα ενημερωθείτε αύριο που θα επιστρέψει...μη "σπάσουμε" και την παράδοση:-)

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Λίγο μετά τις έξι συντονιστείτε στο Κόκκινο...σερβίρουμε και καφέ!

5 σχόλια:

  1. Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ksipnistere θα επισκεφτούμε βέβαια το blog σου, αν και συνήθεια παλιά θέλει τα πρωτεία στο παράγγελμά σου να κατέχουν τα θηρία, τα μόνα που μας καλοξυπνάνε. Όσο για τα βραβεία grammy Agriniou (παρήχηση του gr, ακούγονται κάτι σαν γλυκοσέρτικα Αφρινίου), αυρίο πρέπει να ξεκαθαριστεί η υπόθεση ανυπερθέτως!
    Καλό μήνα με κουτσοφλέβαρο, μπροστά μας είναι η τσικνοπέμπτη, η καθαρά Δευτέρα, το Πάσχα και να το καλοκαίρι!
    κος σκουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουππππππς! το Αγρίνιο έγινε Αφρίνιο!
    κος σκουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ksipnistere, εύχομαι να βοηθήσει η δημιουργία αυτού του blog όπως το εύχομαι και σε κάθε blog...προσπαθώ να παραμένω αισιόδοξη σε καιρούς χαλεπούς...και δε βλέπω εύκολες λύσεις...ας πούμε όλοι τη γνώμη μας, αλλά ας κάνουμε και κάτι πέρα απ' αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Σκούγκ, ευχαριστούμε για την προτίμηση:-) Ω ναι, θα το ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα σήμερα με το Θηρίο Α' ανυπερθέτως!:-)
    Τώρα αν θα βγώ αρτιμελής απο το..."ξεκαθάρισμα" είναι άλλο ζήτημα:-)
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή