Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ενα...Η2Ο επειγόντως!


Τη δροσιά του να 'χετε!

Ημέρα Χε-Χε 10 Ιουλίου 2009

Παρασκευή δηλαδή
και
Ζέστη...πολύ ζέστη...

Σήμερα θα ήθελα να ήμουν κάτι δροσιστικό...λεμονάδα με μπόλικα παγάκια, πάπια σε λίμνη ή ψάρι στο βυθό, δελφίνι στον ωκεανό ψυγείο ή καταψύκτης, παγόβουνο στην Ανταρκτική , ο,τιδήποτε δροσερό και κρύο, εκτός απο άνθρωπος ή ας ήμουν τουλάχιστον άνθρωπος στη θάλασσα!

Θα μου πείτε πως, αντί να λέω και να γράφω κρυάδες για να δροσιστώ, να εγκαταστήσω καλύτερα ενα αιρ κοντίσιον...κι αυτό αδύνατον είναι, γιατί με πειράζει το καταραμένο, μου φέρνει κάτι σαν αλλεργία και βήχω διαρκώς.

Έριξα μια ματιά στις ειδήσεις της ημέρας...τρελό κέφι!

Ο πρωθυπουργός της Ελλάντος μας προειδοποιεί πως το 2009 θα είναι δύσκολο έτος. Τέτοια καθυστέρηση, ούτε οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας δεν έχουν παρουσιάσει, όσο χάλια κι αν ήταν η κατάστασή της!
Ας του πει κάποιος επιτέλους, πως απ' την ώρα που μπήκε το 2009 έχουν περάσει 7 μήνες και τέλος πάντων, το έχουμε πάρει χαμπάρι 7 μήνες τώρα- μη σου πω εδω και 10 χρόνια,- οτι μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει η Δυσκολία στα γόνατα και μας κάνει "νταχτιρντί-νταχτιρντί το ζαβό μου το παιδί"!

Ξύπνα ωρέ! Φωτιά!

Είπα για Ολυμπιακή και θυμήθηκα πως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο Σάββατο την οποία βέβαια έκριναν παράνομη αυτοί που ξέρουν απο εργασία.

Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κος Φωκάς (ούτε Νικηφόρος, ούτε Ευαγγελινός), αλλά ο Γερασιμάκης με τ' όνομα , δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως έχουμε γίνει περίγελος σ' ολον τον κόσμο με τα διάφορα που συμβαίνουν εν μέσω τουριστικής περιόδου, στο Ελλάντα μας!

Σοβαρά κύριε Γεράσιμε;
Να δεις που ο Γερασιμάκης και ο Κωστάκης θα πίνουν συχνά τσάγια και καφέδες μαζί και έχουν αποκτήσει με τον καιρό κοινή αντίληψη για τα γεγονότα που τρέχουν! Δεν εξηγείται αλλιώς!

Διαφορετικά ο Γερασιμάκης θα ήξερε πως γινόμαστε περίγελος συχνά πυκνά και οι ελεγκτές της εναέριας κτκλοφορίας έχουν συνεισφέρει ελάχιστα σ' αυτό.

Μου άρεσε όμως ο τίτλος που έβαλε το skai.gr για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Σε "κενό αέρος" ο τουρισμός!

Φυσικά, για να μην χαλάσει και να διατηρηθεί αναλλοίωτος!

Θα επανέλθω αργότερα....τώρα πάω μέχρι το Μεταξουργείο...και -ω του θαύματος!- θα διαβάσω κάτι δροσιστικό που αφορά το ΝΕΡΟ!!!!

6 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για το κέρασμα. Στην υγειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν χρειάζεται καθόλου αιρ κοντισιον, ανεμιστήρας με παγάκια απο κάτω είναι υπεραρκετό (για τα παγάκια το διαβασα νομιζω στον τσαλαπετεινό).
    κα σκουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίκουρε,ψηφιακώς τουλάχιστον κάνουμε ο,τι μπορούμε για λίγη δροσιά.
    Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κα Σκουγκ, η αλμυρή τάρτα κάθε έσπασε ρεκόρ! Το ταψί πρέπει να έχει κι αυτό μερικές δαγκωνιές!:-)

    Οντως ο Τσαλαπετεινός μας έκανε γνωστό το κόλπο με τα παγάκια, να ναι καλά, το σπάνιο πτηνό της παρέας μας (και οχι μονο για τα παγάκια, αλλα και για τις εξαιρετικές αναρτήσεις του στο blog του).

    Η ζέστη, όμως, με κάνει γκρινιάρα :-)

    Φιλιά καπετάνισα και πολλές ευχαριστίες (ξέρεις εσύ:-)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Επίκουρος έλεγε οτι η επικοινωνία είναι χαρά και αγάπη και οτι ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζει χωρίς φιλόυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίκουρε, ο Επίκουρος είχε δίκιο σε πολλά πράγματα, το δίχως άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή