Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Ειδήσεις Τκ9****!!!


Τα θερμά μας συλλαλητήρια!

*** ...και κορνίζα απο μαόνι....


Χωρίς αμφιβολία η άχρηστη είδηση της χθεσινής ημέρας στο μεσημεριανό, αλλά και στο κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού, ήταν η φιέστα των αποφοιτων του Κολλεγίου Αθηνών.
Αποφοίτησαν λοιπόν με επιτυχία παιδιά δημοσιογράφων, μετόχων και στελεχών του καναλιού, κι όλοι περήφανοι, χαρούμενοι και συγκινημένοι καθώς ήταν, θέλησαν να το μοιραστούν μαζί μας.

Μεγάλο το Κανάλι, Μεγάλη και η Συγκίνηση του, σε ο,τι αφορά τα του οίκου του!

Τα παιδιά των δημοσιογράφων, μετόχων και στελεχών του καναλιού, λοιπόν, πήραν το χαρτί τους, έβγαλαν τον λόγο τους και έχουν την άνεση και την πολυτέλεια, πλέον, να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, αφού αυτό ανοίγεται λαμπρό και στρωμένο μπροστά στα πόδια τους! Το μόνο που χρειάζεται είναι να περπατήσουν "χαλαρά", χαζεύοντας στη διαδρομή την όμορφη θέα, χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Και γιατί να έχουν άγχος;

Είτε το θέλουν, είτε όχι, η "προίκα" που έχουν -και δεν μιλάμε μόνο για τα "φράγκα", αλλά κυρίως για το "όνομα"-, αρκούν για ν' ανοίξουν τις πόρτες, για ακόμα καλύτερες σπουδές στη συνέχεια, για να γίνουν μεγαλό-στελέχη επιχειρήσεων, golden boys and girls της δημοσιογραφίας αργότερα και άλλα σπουδαία πράγματα.

Και οι πόρτες θ' ανοίξουν άνετα, γιατί τον "δρόμο" το έχουν ήδη ανοίξει οι γονείς, με την οικονομική τους επιφάνεια, το όνομά τους και με τις πολλές και ποικίλες γνωριμίες τους. Άλλωστε η Ελλάδα είναι η -κατ' εξοχήν -Χώρα του Κονέ, όπου η επιτυχία βασίζεται στο τρίπτυχο Φράγκα-Όνομα-Γνωριμίες, και ποσώς ενδιαφέρει, αν αυτό που ετάχθης να κάνεις, το κάνεις καλά, γιατί αν τους ενδιέφερε, δεν θα είχε γεμίσει με καλοπληρωμένους πλην άθλιους, η πολιτική, οι δημόσιες επιχειρήσεις, οι δημοσιογραφία και τόσοι άλλοι τομείς αυτής της χώρας.

Αναρωτιέμαι πως νιώθουν αυτά τα παιδιά. Ολη αυτή την ευκολία, την βλέπουν σαν ευχή ή σαν κατάρα; Και στις δυο περιπτώσεις δε μένει παρά να το αποδείξουν στο μέλλον με τις πράξεις τους, αφού κάποια απ' αυτά, αν όχι όλα, θα πρωταγωνιστήσουν , ενδεχομένως , στις μελλοντικές εξελίξεις του τόπου.

Δεν θέλω να γίνομαι άδικη.

Λυπάμαι μόνο που κάποια άλλα παιδιά, συνομίλικα των κολλεγιόπαιδων στα οποία αναφέρομαι, συναντούν ενα σωρό εμπόδια , προκειμένου να σπουδάσουν κι όταν θα φτάσουν στην πηγή, δεν είναι σίγουρο πως θα βρούν νερό να ξεδιψάσουν, γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο η "προίκα" και άλλο η "πίκρα". Και η πίκρα κάνει περίπλοκα τα πράγματα.

Σ' αυτά τα παιδιά εύχομαι καλή επιτυχία , καλά παραδείγματα, κουράγιο και επιμονή.
Τα άλλα δεν χρειάζονται ευχές.
Ακόμα δεν αποφοίτησαν κι αποτελούν ....είδηση!



*** "Όλα τα (ο)ρίζει ο νόμος τα μάτια όχι όμως"!

Γνωστή φυσιογνωμία...


Εθεάθη , φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε ο Ομπάμα να θαυμάζει καλλίπυγο νεαρά !

Μα την Παναγιά Κανάλα την Γρηγοροειδησεογραφούσα, σου λέω, την προστάτιδα των Καναλιών και του Τύπου!

Τρέξανε, λοιπόν, κανάλια και εφημερίδες να "καταγγείλουν" στο παγκόσμιο κοινό το λάγνο βλέμμα του προέδρου.
Κάτι η παρέα με τον Μπερλουσκόνι, κάτι που είναι και "χαμηλοβλεπούσης" ο πρόεδρος, μπερδεύτηκε το παγκόσμιο κοινό και δεν ξέρει τί να υποθέσει.
Καρα-ύποπτη κρίνεται και η στάση του Σαρκοζί απο δίπλα, που δεν έχασε την ευκαιρία χαζεύοντας κι αυτός με το θέαμα.
Κι οχι απλά χάζεψε, καρφώθηκε που λένε!
Μισή μερίδα άνθρωπος και πρεσβευτής της-αμφιλεγόμενης απ τους ψηλούς-θεωρίας "τα ακριβά αρώματα τα βάζουν σε μικρά μπουκάλια" , μάλλον πίστεψε πως δεν τον "πιάνει" ο φακός και τώρα κινδυνεύει με τέτοιο "κάρφωμα" να λάβει κανένα σινιέ δωδεκάποντο στο κεφάλι απο την Κάρλα

Ο Ομπάμα απ' την άλλη κοίταξε κι αυτός, αλλά πολύ γρήγορα το γύρισε στην τζεντλεμενιά και στο αδιάφορο, γιατί αν υποθέσουμε πως η Μισέλ θα έχει την ίδια αντίδραση με την Κάρλα , αυτός αντί για σινιέ δωδεκάποντο στο κεφάλι, θα λάβει καμιά εσπαντρίγια που δεν θα ναι και σινιέ, τζάμπα το ρεζιλίκι δηλαδή.

Αυτή ήταν και η σημαντικότερη είδηση της μάζωξης των G8 στην διαλυμένη απο το σεισμό L' Aquila και δεν θα είχαμε άδικο αν την αποκαλούσαμε "είδηση του κώλου" - με το συμπάθιο κιόλας!

Είδατε την επίμαχη φωτογραφία, κοιτάξτε και το video που ακολουθεί και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας!

Το δελτίο Τκ9 -του κώλου τα εννιάμερα δηλαδή- έλαβε τέλος!



2 σχόλια:

  1. Tα παιδιά γεννιούνται αθώα αλλά διαφθείρωνται απο την οικογένεια, το σχολείο ,την εκκλησία.Εύχομαι στους απόφοιτους ο,τι καλύτερο στην ζωή τους και να εξετάζουν με κριτικό πνεύμα τα πρότυπα που τους προβάλουν οιμεγαλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίκουρε, ας ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουν να ξεπεράσουν ολα τα εμπόδια και κυρίως την "ξερολίαση" των μεγαλυτέρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή