Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Τουρλού....ενα καλοκαιρινό έδεσμα!


Δηλώσεις...

***Ρωτήστε τον Παυλόπουλο!

Ο Μαρκογιαννάκης δεν γνωρίζει, λέει, τους λόγους της απομάκρυνσης του Κοραντή απο την διοίκηση της ΕΥΠ.
Δηλώνει άγνοια και παραπέμπει εκείνους που θέλουν να μάθουν παραπάνω πληροφορίες για το θέμα στις δηλώσεις Παυλόπουλου, που -έτσι κι αλλιώς- σ' αυτόν τους παραπέμπει με δηλώσεις του και ο Αντώναρος-Το Επίθετο Φαντασίωση.

Ρώτα ο ένας, ρώτα ο άλλος, του πρήξανε το συκώτι του ανθρώπου, πια , φουά-γκρά του το κάνανε!

Καλά, μωρέ δεν πειράζει...Αφού βαριέστε να δίνετε εξηγήσεις, κε Υπουργέ μου, θα κρατήσουμε μια ακόμα δήλωση, τη δική σας. Εκείνη που λέτε, πως σας προκαλούν αηδία όσοι σας συνδέουν με τον Βλαστό!
Για να μάθουν μερικοί - μερικοί να κάνουν..."κοπτική- ραπτική" εκεί που πρέπει, ώστε να μην αηδιάζουμε όλοι μαζί, τζάμπα.
Καλή η διοίκηση επιχειρήσεων αλλά, αν δεν γνωρίζεις την τέχνη της κοπτοραπτούς, γίνεσαι εύκολα μια...γλυκόπικρη ανάμνηση. Μακριά κι αγαπημένοι που λένε!

Όταν το... καλάμι γίνεται παιχνίδι

*** "Προβληματίζομαι" , μου λες...

Ανησυχούμε πολύ για τη μαέστρο Μανωλίδου-Γεωργιάδη του Αδώνιδος!
Ιούλιος μήνας και δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 ! Αντε τώρα να κάνουμε μακροβούτια και απλωτές στη θάλασσα με τέτοιο άγχος καλοκαιριάτικα!

Επειδή, όμως, είμαστε καλά παιδιά στο βάθος-μετά τον κήπο- κάνουμε μια πρόταση:

Να παρουσιάζουν στη νέα τηλεοπτική σεζόν εκπομπή Ευγενία-Άδωνις μαζί!
Ενα τηλεπαιχνίδι γνώσεων και δεξιοτεχνίας, ας πούμε, για όοοοοοοοοοοοοοοοοολη την οικογένεια!
Όποιος "ξεγλιστράει" απο την Ευγενία, θα τον "αναλαμβάνει" ο Άδωνις και αλλοίμονο, αν δεν μπορεί ν' απαντήσει σωστά στα ερωτήματα που θα του θέσει!

Τι πάει να πεί πως θα ονομάσουν το τηλέ-παιχνίδι;

Ας τ' ονομάσουν " Σκύλλα και Χάρυβδις", που είναι και αρχαιοπρεπές...

Ντι εν έχω, ντι εν έχεις, ντι εν έχει κλπ

***Μην σπρώχνεστε!

Διαβάζουμε στο skai.gr:

Σκληρή αντιπαράθεση στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψήφιση των τροπολογιών για τις δημοσκοπήσεις, τη χρήση καμερών στους δρόμους, τη δημιουργία και διατήρηση αρχείου DNA από την ΕΛ.ΑΣ. Οι τροπολογίες έχουν ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών τηλεφώνων.

Ένα-ένα, ρε παιδιά, τα θέματα γιατί θα τα μπερδέψετε ολα μαζί!

Είναι και καλοκαίρι, έχετε κουραστεί, coooool ...θα μπερδευτεί η ΝΔ με το ΛΑΟΣ και θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους, για το αν πρέπει να παίρνουν DNA απο την καρτοσύνδεση για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών μας, αν οι δημοσκοπήσεις πρέπει να γίνονται με ανάλυση του DNA των ψηφοφόρων κι αν πρέπει, τελικώς, το Υπουργείο Μεταφορών να πάψει να ονομάζεται "Υπουργείο Μεταφορών" και να μετονομαστεί σε "Υπουργείο Tαυτοπροσωποποιήσεων"!

Μπάστα κομμάτι, γιατί χάσαμε την μπάλα ε ;!

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψηφίζουν πάντως το γνωμοσχέδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ!


Το φάρμακο χορηγείται αυστηρά με τη συνταγή του γιατρού σας...


***Πες μου γιατρέ....είναι σοβαρό;

"Έχω μια αστάθεια σήμερα..."

Αγαπητέ Ευρωπαίε,

Αν δεν μπορείτε να ..."σταθεροποιηθείτε", μάθετε πως δεν φταίτε εσείς, αλλά οι μετανάστες που δόλια σας "αποσταθεροποιούν"!

Τάδε έφη Ζακ Μπαρ-ό της Ένωσης Ευρω-παρα-παίων, μέγας θεραπευτής. Και συνεχίζει:

Αν δείτε μετανάστη στο δρόμο σας και συνεχίσετε να έχετε ενοχλήσεις, κρατηθείτε απ' όπου βρείτε και κρυφτείτε για λίγο σε δροσερό μέρος.
Αφού απομακρυνθεί ο κίνδυνος, γυρίστε σπίτι σας, κάντε ενα χλιαρό ντουζζζζ και ξαπλώστε...μην σηκωθείτε απο το κρεβάτι σας αν δεν σας το πουν απο την τηλεόραση.


Το ...φέσι του σκανδάλου

*** Φέσι γίναμε...

Παραβιάζουν οι Τούρκοι τον εναέριο χώρο της Ελλάδος;

Χμμμμμμ......
Φυσικό και επόμενο είναι...

Με τόσα "φέσια" που εκτοξεύτηκαν τον τελευταίο 6μηνο -ψηλά, πολύ ψηλά λένε οι οικονομικοί αναλυτές- οι Γείτονες, νομίζουν πως είμαστε δικοί τους και τους πετάμε το "φέσι" μας απ' τη χαρά μας, σε ένδειξη χαιρετισμού!

Εγινε παρεξήγηση δηλαδής...

Μπερδεμένοι όπως είναι απο τα G της επιτάχυνσης -τι να κάνουν κι αυτοί, πετούν όσο πιο χαμηλά γίνεται και μπαίνουν στα ενδότερα, για να μας ανταποδώσουν τον χαιρετισμό!

Οχι, δεν αντιλαμβάνονται το φέσωμα της κεφαλής μας, ως ένδειξη οικονομικού προβλήματος....αλλά ως οικείο, προς αυτούς, αξεσουάρ!

Άλλωστε όταν πετάς απο ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά κι ολα τα ....φέσια ίδια!


2 σχόλια:

  1. Αμέσως μόλις απολύονται δείχνουν την δυσαρεσκεία τους. Υποθέτω γιατί μένουν ξαφνικά άνεργοι και πέφτει εξω ο προ΄υπολογισμός τους. Ζήτω τα ελεύθερα και ανεξάρτητα καρτοκινητά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίκουρε,έχουν πάρει φόρα...φόρα κατηφόρα που λέει και το τραγούδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή