Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Με μια ματιά...


...γιατί δεύτερη δεν προλαβαίνω να ρίξω.

Φύγαμε!

***Η πράσινη και η γαλάζια ...ντίβα της ελληνικής πολιτικής σκηνής φαίνεται πως τα βρήκαν τελικά μεταξύ τους και τα ντιμπεϊτ θα γίνουν.
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει το Ντιμπεϊτ των "6" και Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου η ...Μεγάλη Μονομαχία των "2".
Για το Ντιμπεϊτ των "2" υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μαλώσουν στο make-up room, να αναβληθεί την τελευταία στιγμή και να τη γλιτώσουμε!


*** Στη Ν.Δ τα ψηφοδέλτια κλείνουν, αλλά οι παραιτήσεις συνεχίζονται. "Προσωπικό κόλλημα" ονόμασε ο Ζαγορίτης την παραίτηση του βουλευτή Ζαγναφέρη στην Ξάνθη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία του Α. Κοντού στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Λογικό.

Η λέξη "ήττα" τους πέφτει βαριά. Κάτι μου λέει, πως αν το κόμμα πήγαινε για νίκη στις εκλογές θα έκαναν μια δεύτερη σκέψη και τα "προσωπικά κολλήματα" θα πήγαιναν μια μικρή βόλτα να χαζέψουν το τοπίο.


***Επίθεση της Ν.Δ στο ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ. Άμυνα δεν παίζει κανείς, γιατί δεν υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα. Οπότε η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.


***Σύντομο ανέκδοτο ημέρας: " Ο Zico" , ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, " θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για δυο χρόνια".

Το άλλο με τον Κετσπάγια το ξέρετε;


*** Φρεσκότατο, της ώρας! Σας το μεταφέρω απ' το zougla.gr: "Αποχωρεί από το κόμμα σύσσωμη η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑΟΣ Θεσπρωτίας, μετά από απόφαση του κόμματος να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ ο κ. Δήμας. Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της επιτροπής, δηλώνουν προδομένα και απογοητευμένα και κάνουν λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες."

Παραιτήσεις, αποχωρήσεις...Να 'ταν η ζήλια ψώρα...


***
Ανακλήθηκαν οι απολύσεις Ρουμπάνη και Στάθη απο την "Ελευθεροτυπία". Τ ην απόλυσή τους είχε αποφασίσει η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας, Μάνια Τεγοπούλου λόγω της υποψηφιότητας τους με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απο την πλευρά τους οι προαναφερθέντες δημοσιογράφοι και υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ενημερώσει τη διεύθυνση και την ιδιοκτησία της εφημερίδας και θ' ακολουθούσαν την τυπική διαδικασία που προβλέπεται.
Η διαδικασία προβλέπει "πάγωμα" της εργασιακής τους σχέσης με το μέσο που εργάζονται στην προεκλογική περίοδο και αν εκλεγούν και εφ' όσον το επιθυμούν, επαναδιαπραγματεύση της εργασιακής τους σχέσης με την εφημερίδα. Ασυμβίβαστο δεν υπάρχει.

Δείτε σχετικό δημοσίευμα εδώ.

Τελικά αυτή η προεκλογική περίοδος φαίνεται να δημιουργεί μεγάλη ευθιξία σε ορισμένους! Θυμήθηκα τώρα και εκείνο το δημοσίευμα για τη συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου Μουσείου . Συνάντηση που δεν έγινε ποτέ, αφού ο Ερντογάν δεν ήρθε, παρ' ολα αυτά εμείς μάθαμε με λεπτομέρειες τι συζητήθηκε σ' αυτήν την επομένη.
Προφανώς ενα άρθρο που αφορά μια ανύπαρκτη συνάντηση δεν είναι πρόβλημα, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, είναι μεγάλο αμάρτημα !

Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ.

That's all folks!

Αύριο πάλι...η ώρα είναι σχεδόν 01.00 και πρέπει να ξυπνήσω 03.00!!

Αυριο λίγο μετά τις έξι, dead or alive, στη γνωστή συχνότητα παρέα με το Θηρίο Β' :-)





3 σχόλια:

  1. .... α για να σου πω , εμένα δεν με χαλάνε τα πολλλά διβέιτ με τον Κώστα και τον Γιώργο .
    Θα έχει πίτσες , μπύρες και γαριδάκια για τα γυναικόπαιδα ! Να γελάσουμε και λίγο ρε γμτ μες στη μαυρίλα μας !!!!

    Αλλά από όλα πιο πολύ με πίκρανε αυτό που έγινε στη Θεσπρωτία .
    Πίκρα .
    Μεγάλη πίκρα .
    Αλήθεια

    :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε "αμ", Εμ, αυτά είναι που φοβάμαι....τις πίτσες, τα γαριδάκια,τις μπύρες, τα κρασιά...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην μας φοβάστε καθόλου !!!

    μετά ακολουθούν ειδικές ασκήσεις και όχι επί χάρτου :)

    καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή