Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Καλπολάγνα, καλποπλάνα...


Τέσσερεις και σήμερις έμειναν πριν φτάσει η ευλογημένη εκείνη ώρα που θα μιλήσει η κάλπη....για την ώρα μιλάνε όλοι όσοι θέλουν να στριμωχτούν εντός της με το παράσημο του σταυρού δίπλα στ' όνομά τους.

Κι όσο ζυγώνει η ώρα τόσο πυκνώνουν οι ομιλίες, οι αποκαλύψεις, τα μαχαιρώματα αδελφικά και άλλα.

Για παράδειγμα σήμερα το ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε σε εφημερίδα, πως η ΝΔ έχει δανειστεί κρυφά 20 δις ευρώπουλα, πράγμα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν είναι εντελώς γαϊδούρια οι της ΝΔ, πριν φύγουν σκέφτηκαν οι καημένοι ν' αφήσουν κάτι τις μέσα στα συρτάρια του κράτους, μην τους πούνε και μπουνταλάδες οι ερχόμενοι Πασόκοι.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό ε; Σωστά. Να, τέτοια γράφω μου ρχεται στο μυαλό ένα τραγούδι της Γαρμπή εκείνο που λέει " και με πιάνουν οι ευαισθησίες μου" και μετά κάνω 10 ώρες να το βγάλω απ' το κεφάλι μου...καλά να πάθω!

Ωστόσο, βγήκε ο Κουμουτσάκος (ο βενιαμίν της οικογένειας Κουμούτσα) και διαμαρτύρεται πως το ΠΑΣΟΚ λέει τρελλές μπούρδες και πως τα λεφτά είναι 4 δις και το συγκεκριμένο ποσό αφορά ενα είδος ημερήσιου δανεισμού , που δεν προστίθεται στον συνολικό ετήσιο δανεισμό του κράτους.

Ενα ποσό για μικροέξοδα δηλαδής, οχι τίποτις σπουδαίο, κάτι για να βολέψουνε τις συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων, που έλαχε π.χ την Παρασκευή να πρέπει να πάρουν τα λεφτά και την Πέμπτη το ταμείο ήταν άδειο.

Τι να κάνει και το κράτος, τι να κάνει κι ο Κουμουτσάκος...πάμε παρακάτω.

Η επίθεση που δέχτηκε το site της Κατσέλη απο χάκερς έγινε λέει μέσω διακομιστών που βρίσκονται στην Αμερική! Μην διαμαρτύρεσαι Λούκα μου...τί να πει και ο Ομπάμα που κάποιοι στο facebook έκαναν δημοσκόπηση για το αν πρέπει να δολοφονηθεί, για να μην αναφέρω και τον Σαρκοζί που ακόμα λαμβάνει επιστολές που περιέχουν σφαίρες εντός, αντι για γράμμα.

Αδέλφια, σας αφήνω γιατί πρέπει να δω και τα δελτία των 8...είναι η ώρα της...καλπολαγνείας!

Θα επανέλθω όμως...

10 σχόλια:

  1. Τα δελτία των 8 ;;;
    Μπράβο,
    χαρά στο κουράγιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δελτία των 8.00 !!!
    Καλά, εσείς πρέπει να είστε και πολύ μαζοχιστές λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσαλαπετεινέ, καμία χαρά δεν περιλαμβάνει το κουράγιο μου...κανονικά αυτό χριεάζεται βαρέα και ανθυγιεινά:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρχοκομμούνι,κάθε επάγγελμα έχει τα βίτσια του:-)Τουλάχιστον, εξασκούμαι στην σκοποβολή την ώρα των ειδήσεων...εχω βελάκια με βεντούζα:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οοοοοοοπς! Ειδήσεις κι όχι στην πλατεία που ήταν γεμάτη
    με το νόημα που χε κάτι ..... ;;;;
    Πάντως εκ των υστέρων που είδα το δελτίο των 8 (αυτό κι αν είναι διαστροφή!) βλέπω περίεργες τάσεις! Ρε μπας και κάτι ξέρουν και δε μας το λένε! Ρε μπας και το ψαλίδι στο χέρι του κουρέα ανοιγοκλείνει και παθαίνουν ταραχή! Όσο για τα δις, στα παλιά τους τα παπούτσια, σάμπως δικά τους είναι!
    Καλή μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κοινωνική μας ευθύνη επιβάλει να βγάλουμε τελείως απο την ζωή μας την t.v.και την κατοχή ιδιωτικού αυτοκινήτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kyros,δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να κατέβω εχθές...χαίρομαι πάντως που υπήρχε μεγάλη συμμετοχή:-)
    Δεν ξέρω τί ξέρουν και δεν μας το λένε στις ειδήσεις, ακόμα και να ξέρουν κάτι αυτοί θα λένε αυτό που τους συμφέρει.
    Οσο για τα δις....δίκιο έχεις.

    καλή συνέχεια:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίκουρε, για το θέμα της TV έχουμε ξαναμιλήσει σχετικά...προσωπικά δεν μου αρέσει να καταργώ πράγματα, αλλά να τα αλλάζω....τώρα το θέμα της Τηλεχαβούζας είναι δύσκολο ν' αλλάξει, το ξέρουμε όλοι...κι εχω εξηγήσει άπειρες φορές γιατί παρακολουθώ ειδήσεις...
    Η κοινωνική μας ευθύνη πριν απ' την TV και το αυτοκίνητο μας επιβάλλει να μην ξεχνάμε πως έχουμε κοινωνική ευθύνη όλοι ανεξαιρέτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε και τώρα που είδες τα δελτία (όλα άραγε , με ζάπινγκ ίσως , κι αν ναι , βρε θηρίο πρέπει να έχεις γερή κράση λέμε), θέλω ....
    έτσι , στεγνά θέλω ....
    αύριο 06.30 μέχρι της 7.00 τουλάχιστον που περνάω την πόρτα του εργοστασίου και δεν σε ακούω , να σχολιάσεις εκείνον τον φτηνό τον γκριζομάλλη σχολιαστή στο mega , που έκανε την προβοκατόρικη και εντελώς άθλια ερώτηση στον σ.Αλέξη , για το αν θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια δεκεμβριανά που έγιναν πέρσι και εισέπραξε το φτύσιμο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε "αμ" καλό μήνα:-)
    Ελπίζω ν' ακουσες το πρωί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή