Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

Αν έχετε ακόμη απορίες...Για τα νέα μέτρα τα ακούσατε φαντάζομαι, οπότε δεν χρειάζεται να σας πούμε κάτι... Άλλωστε το περίδοξο τηλε-έθνος μας θα πάρει "γραμμή" από τα βραδίνά δελτία ειδήσεων.
Κατά τα άλλα βλέποντας τη φωτογραφία-έγγραφο που αναδημοσιεύουμε κι εμείς από το TROKTIKO, λύθηκαν πια και οι τελευταίες μας απορίες για το ποιοι - αλλά και το ποιόν αυτών που - μας κυβερνούν... Γραβατοφόροι, άνθρωποι που μοχθούν στο playstation (βλέπε περιοδικό RAM), και ιδρώνουν στο ποδήλατο.

Κάθε λαός όμως δεν έχει τελικά τους "ηγέτες" - του κώλου - που του αξίζουν;

Κάντε "κλικ" πάνω στη φωτογραφία και δείτε τους τίτλους των εντύπων που διάβαζαν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού προκειμένου να ενημερώνονται - και εν συνεχεία να τον ενημερώνουν - για τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις... Και μετά σου λέει "τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε"...

KALO KOURAGIO ELLINES...

2 σχόλια:

 1. έτσι όμως αποκτάται σφαιρική αντίληψη της τρέχουσας κατάστασης.
  είχα μάθει ότι επί ΓΑΠ υπουργού εξωτερικών υπήρχε μόνιμο τραπέζι (πληρωμένο από το υπουργείο) 10+ ατόμων πλήρες οίνων και εδεσμάτων, και όποιος φίλος του ΓΑΠ πείναγε ήξερε ότι μπορούσε να πάει -και όχι μόνος-και να ντερλικώσει κατά το δοκούν.
  πάντα large ο ΓΑΠ μας.
  sta tsakidia Olii
  ka skoygk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κα Σκούγκ sta tsakidia κι ακόμα παραπέρα....μήπως τώρα δεν θα ντερλικώνουν;
  Τι θα τους σταματήσει η οικονομική ύφρση της πατρίδος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή