Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ήτανε στραβό το κλίμα, το 'πιασε και μια κρίση...


-Παπανδρέου:"Ελπίζω να μην πάμε στο ΔΝΤ."

Είσαι η ελπίδα μας!!!! Δεν συνεχίζω παρακάτω...αυτονόητο.

-Παπακωνσταντίνου:"Να δημιουργηθεί ένα κράτος δικαίου, που δεν θα αφήνει την απάτη και τη διαφθορά να υπάρχουν, όπου και αν εμφανίζονται, ακόμα και στο ίδιο το κράτος".

Προφανώς αυτή η μέρα είναι συνώνυμη με τη Δευτέρα Παρουσία. Η Μέρα όπου τα πρόβατα θα ξεχωρίσουν απο τα ερίφια ή αν προτιμάτε, η Μέρα που θα έρθει το τέλος της πολιτικής, όπως την ξέρουμε απ' τα γενοφάσκια μας!
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι , δηλαδή...κι αν επιβιώσεις, τσίμπα και κανα βατόμουρο τον Αύγουστο...

-Νέες πιέσεις στα ομόλογα φέρνει το σενάριο για το ΔΝΤ.

Για τη δική μας πίεση που έχει γίνει...Γελένα Ισινμπάγιεβα ούτε λόγος! Μόνο μερικά φιλικά χτυπήματα στην πλάτη....κι αυτά δυνατά.

-Μικρές ποσότητες αρσενικού βρέθηκαν σε δείγματα νερού στο Δήμο Παγγαίου.

Κορίτσια, παρακαλώ, ψυχραιμία! Πρόκειται για το γνωστό δηλητήριο.



-Στο 10,3% το ποσοστό της ανεργίας το δ' τρίμηνο του 2009.

Δεν θέλω "ου"! Τα μέτρα είναι σκληρά μεν αλλά δίκαια και θα βοηθήσουν τη χώρα μας να μπεί ακόμα σε πιο βαθιά ύφεση. Διότι όσο πιο βαθιά μπαίνεις στην κρίση και στην ύφεση, τόσο μεγαλύτερο είναι το σασπένς! Και 'μείς είμαστε λαός των...δυνατών συγκινήσεων!


Και η ευχάριστη είδηση της ημέρας:

Αρκουδοοικογένεια βρήκε καταφύγιο σε στάβλο

Καταφύγιο σε ένα στάβλο κοντά στην Ασβεστόπετρα Κοζάνης βρήκε μια μεγαλόσωμη αρκούδα με τα 3 μικρά της. Εκεί παραμένει όλη τη νύχτα, ενώ νωρίς το πρωί όλη η οικογένεια ανηφορίζει για το βουνό και επιστρέφει ξανά μόλις πέσει το σκοτάδι. Την παρουσία τους αντιλήφτηκε πριν από μία εβδομάδα ο Χαράλαμπος Ποκιάκης, ιδιοκτήτης του στάβλου. Τα ζώα κατέφυγαν εκεί προφανώς αναζητώντας ένα πιο ζεστό σημείο για να «διανυκτερεύσουν».

Έκτοτε, ο κ. Ποκιάκης παρακολουθεί γεμάτος έκπληξη τις κινήσεις της αρκουδοοικογένειας, αφού ποτέ άλλοτε δεν έτυχε να δει από τόσο κοντά αυτό το υπέροχο άγριο ζώο, και μάλιστα σε τρυφερές στιγμές, με την μαμά αρκούδα να αγκαλιάζει προστατευτικά τα τρία αρκουδάκια κατά τις ώρες της χαλάρωσης και του ύπνου. Η εμπειρία είναι μοναδική, τονίζει ο κ. Ποκιάκης.

Η συμπεριφορά της αρκουδοοικογένειας μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται από τον κ. Ποκιάκη ως «υποδειγματική», αφού δεν έχει προκαλέσει καμία ζημιά στις εγκαταστάσεις αλλά ούτε και στον περιβάλλοντα χώρο. Όμως, ο κ. Ποκιάκης ανησυχεί, γιατί πρόκειται για ένα άγριο ζώο, η συμπεριφορά του οποίου είναι απρόβλεπτη. Πάντως, ο ίδιος φροντίζει να υπάρχει τροφή στο σημείο όπου αναπαύεται η αρκουδοοικογένεια.

Οι υπεύθυνοι του Αρκτούρου συμβουλεύουν ότι σε καμία περίπτωση οι άνθρωποι που συναντούν αρκούδες δεν θα πρέπει να τις ταΐζουν. Τα άγρια ζώα δεν πρέπει να συνηθίζουν την ανθρώπινη παρουσία προκειμένου να μην φοβίζουν κανέναν και να μην κινδυνεύουν να θανατωθούν από ασυνείδητους.

Πηγή: εφημερίδα Πρωινός Λόγος Κοζάνης

Εκτός απο τη...ζεστασιά που προσφέρει αυτή η είδηση, το ευχάριστο είναι πως κάνεις άθλιος δεν πήρε τ' άρματα για να σκοτώσει τον..."εχθρό"!

Ευτυχώς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου