Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Τρομοκρατικό χτύπημα των 8 !


Ο Στρος-καν τώρα δικαιώνεται! Κάτι ήξερε αυτός όταν έλεγε να μην δαιμονοποιούμε το ΔΝΤ...αλλά μέσα στην πίκρα και τη στεναχώρια μας δεν πήγε το μυαλό μας...που να πρωτοπάει κι αυτό το έρμο!

Βραδάκι Πέμπτης λίγο πριν τις ειδήσεις των 8 και είμαι απασχολημένη με 2 γατιά...ενα μικρό-το δικό μου- κι ενα τεράστιο, φιλοξενούμενο στο σπίτι για μερικές μέρες, αφού οι φίλοι μου θα πάνε ταξίδι.

Επικρατεί ενας "πανικός γνωριμίας" μεταξύ των γατιών κι ενω βλαστημάω την τύχη μου, αποφασίζω να ισοπεδωθώ παρακολουθώντας δελτίο ειδήσεων στο MEGA. Λόγω γατοκαυγά χάνω τα τα πρώτα πέντε λεπτά...την τύχη μου μέσα ξανά που έχασα το "καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι", "προηγουμένως να δούμε το ρεπορτάζζζζζ" , αλλιώς...

Τα λεπτά κυλούν και ξαφνικά ανοίγει το πλάνο και να τα καλωσορίσματα της Τρέμηηηηηη!!!!

Για τέταρτη (ή μήπως πέμπτη;) φορά καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ο You Know Who!!!

Χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς ενα "Χ" στην οθόνη, κάτι, μια υποψία...το μπιφτέκι που έτρωγα σφηνώθηκε στο λαιμό, ο φιλοξενούμενος γάτος έκανε μια ξεγυρισμένη επίθεση στο πόδι μου, για να γλιτώσω τη γρατζουνιά τράβηξα το πόδι μου απότομα χτυπώντας στο τραπέζι του σαλονιού και για να μην σας τα πολυλογώ, "η γης αναταράχηκε κι ο Κωνσταντής εβγήκε!"

Κι όχι μόνο βγήκε, αλλά κοιτούσε και την κάμερα-εμάς δηλαδή- στα μάτια!

Τρόμος!

Καταγγέλω λοιπόν το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων- και κάθε δελτίο που τον φιλοξενεί!

Αυτό είναι τρομοκρατική ενέργεια κύριοι! Χτυπάτε τον ανυποψίαστο λαό με όπλο μαζικής καταστροφής μέσα στο σπίτι του!

Οπότε και το δελτίο ειδήσεων, δεν είναι δελτίο ειδήσεων αλλά γιάφκα και πρέπει να παρέμβουν οι αρχές, μη σου πω και τα τέλη, να ξεμπερδεύουμε καμιά φορά! :-)

Πότε θα κάμει ξαστεριά...

Μα Πρωτοχρονιά είναι, μα Κοψοχρονιά είναι, μας μοστράρετε ενα You Know Who με ύφος εκατό δρακουμελείων να μας κάνει το αίμα αυγολέμονο στα κακά καθούμενα!

Και επιπλέον να μας παραδίσει μαθήματα δημοκρατίας , δημοσιονομικής πολιτικής και αντίδρασης του λαού στη βαρβαρότητα, ποιός; Αυτός!!! Που έδωσε μάχες για να "αποκατασταθεί" η Αριστερά!!!

Αμ δε φταίς εσύ, οι οικοδεσπότες σου φταίνε, που δεν εννοούνα καταλάβουν πως μόνο "ο νεκρός δεδικαίωται" κι εσυ είσαι ενας ολοζώντανος εφιάλτης! Με μικρό και μεγάλο έψιλον.

Δε βγάζετε καλύτερα καμία κυρία της προχωρημένης show biz , έστω τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρε αδερφέ, να μιλήσει, να κάνετε και νούμερα, αντί να χάνετε νούμερα στέλνοντας τους τηλεθεατές σας στα διαλυμένα νοσοκομεία της χώρας;

"Τα έλεγα εγω, το έβλεπα να 'ρχεται"
δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαρύτιμος! Δεν πιστεύω να έχει κανείς απορίες σχετικά με το τι εννοεί και γιατί ήρθε τελικά αυτό ε; :-)

Κι εκείνο "Κ.....ς Μ.......ς: Προέχει να σωθεί η Ελλάδα" που έγραφε απο κάτω ...εφιάλτης σκέτος!

Κι ύστερα ήρθε ο Μαϊλης...μετά οι μέλισσες και η απορία για το Σύνταγμα της χώρας....

Τί άλλο να περιμένει κανείς πια για να πάρει τους δρόμους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου