Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Άφησέ με να ρθω μαζί σου...



Διαλέγοντας τραγούδια, διαλέγοντας ή γράφοντας κείμενα σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, τραγούδια και κείμενα που θ' ακουστούν αύριο το πρωί Μεγάλο Σάββατο 10.00-12.00 σε μια εκπομπή που ποτέ πριν, αλλά ούτε και τώρα σαν Θηρίο Β',έκανα ποτέ.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα πως θα πάει, ούτε κι αν όσα νιώθω μεταφρασμένα στο χαρτί θα περάσουν έξω απο μένα. Τα τραγούδια πάντως θα κάνουν το χρέος τους.

Όλα αυτά αύριο....

Σήμερα ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή του Αλέξη Γκλαβά που θα μεταδοθεί απο το Κόκκινο 14.00-16.00.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης κάνει εκπομπή τέτοια μέρα στο Κόκκινο και μακάρι να μπορούσε να κάνει περισσότερες φορές με θεματική ενότητα ή χωρίς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Κόκκινο λοιπόν...

Εμείς θα τα πούμε αύριο λίγο μετά τις δέκα, ζωντανά στον αέρα της πόλης.

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά, όπου κι αν βρίσκεστε!

2 σχόλια:

  1. εξαιρετική και συ και τα τραγούδια σου,σήμερα!

    εμείς τώρα βλέπουμε το επίκαιρο έργο Μαίρη Πόπινς και μαθαίνουμε ΠΩΣ επενδύοντας σωστά τη δεκάρα μας στην τράπεζα στο μέλλον θα γίνουμε μεγιστάνες!
    (όταν το είχα δει μικρή μου είχε διαφύγει αυτ'ο το ενδεχόμενο)
    κα σκουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κα Σκούγκ,ευχαριστώ πολύ, να ναι καλά ο Ρουμί δηλαδή:-) Το κακό είναι πως ραδιοφωνικά η χαρμολύπη κράτησε λίγο κι εγω φτιάχνω τώρα την αυριανή εκπομπή και δεν έχω όρεξη για χαρούμενα τραγούδια! Πάντως θα κάνω ο,τι μπορώ για να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων:-)

    Μαίρη Πόπινς και δεκάρες που γεννοβολάνε στην τράπεζα...έτσι και βάλουμε καμία δεκάρα θα μας πάρουν στο κατόπι οι "μυστικοί" για το πόθεν έσχες!

    Σε λίγο θα πάω να τακτοποιήσω τις γλάστρες στο μπαλκόνι να ετοιμαστούμε για...Ανάσταση...έχει μια ησυχία στη γειτονιά...άλλο πράγμα!:-)

    Σας φιλώ :-x

    ΑπάντησηΔιαγραφή