Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

Στα Παυλίδια μας κι εμάς...

Αναδημοσιεύουμε από την Athens Voice την ολόφρεσκη στήλη «Τζιχάντ», των δικών μας στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Άγγελου Τσέκερη και Γιώργου Κυρίτση.
Όσο για μας, τα ΘΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ, σήμερα ανάρτηση δεν έχει μιας και είπαμε να τα γράψουμε όλα ΣΤΑ ΠΑΥΛΙΔΙΑ ΜΑΣ που λέει και ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ...
Κουράγιο!


OLE ITALIA!

Σε δημόσια σύγκρουση με τη σύζυγό του βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εξαιτίας της πρόθεσής του να ανοίξει το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του σε στελέχη του ευρύτερου τηλεοπτικού χώρου.

Ανάμεσα στις υποψήφιες ξεχωρίζουν η πρώην μις Ιταλία Ντανιέλα Διμετρόνι, η τηλεπαρουσιάστρια του σόου «Σκουπιδίσιμα» Σαλμονέλα Κουτσομπολίνι και η δημοφιλέστατη Πετρούλα Νιαουρίνι, που παρουσιάζει το πιο σκαμπρόζικο δελτίο καιρού της ιταλικής τηλεόρασης.

Σε εκλόγιμη θέση βρίσκεται επίσης η πρώην παίκτρια ριάλιτι σόου Κοντσέτα Μιγκμπραδερόνε και το τοπ μόντελ Πασαρέλα Ανορεξίνι, που πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα με τη λεοπαρδαλέ πόρσε της, φημολογούμενο δώρο γνωστού μεγαλοεκδότη και πρωθυπουργού της χώρας.
Οι ξανθιές καλλονές, που θα καταλάβουν και τις 78 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου, εκπροσωπούν όλες τις ζώνες υψηλής τηλεθέασης, ενώ προέρχονται αναλογικά από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του Καβαλιέρε.

Ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 28 χρόνια και το συνολικό ύψος του ψηφοδελτίου αγγίζει τα 138 μέτρα και 84 εκατοστά, χωρίς τα τακούνια, τα οποία υπερβαίνουν τα 7 μέτρα, ενώ το λεξιλόγιό τους ανέρχεται σε 44 λέξεις προφορικά και 11 γραπτά.

Μεταξύ των υποψηφίων θα παρεμβάλλονται διαφημίσεις.
Την αντίδραση της κυρίας Μπερλουσκόνι όμως έχει προκαλέσει και η τουλάχιστον περίεργη σχέση του συζύγου της με τη μόλις δεκαοκτάχρονη Εκθαμβονέλα Γκομενοπρωθυπουργόνι, την οποία ο Σίλβιο αποκαλεί δημοσίως μανουλομάνουλο και μανάρα του και ισχυρίζεται ότι τους συνδέει απλή και ειλικρινής φιλία.

Παράλληλα ο Ιταλός ηγέτης καταγγέλλει ότι όλη αυτή η ιστορία υποκινείται από την Αριστερά, με στόχο να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης και να εκτρέψει τη συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα του ιταλικού λαού.
Έρευνα για τις ερωτικές περιπέτειες του κ. Μπερλουσκόνι διεξάγει και η ιταλική δικαιοσύνη, και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας του Μιλάνο Προτόδικο Εφετίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου