Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Του Μάη τα καμώματα τα βλέπει ο Ιούνης και γελά...


...διότι ο Μάϊος έχει μια εσσάνς απο Άνοιξη μέσα του και δεν μπορεί να να είναι σταθερός στις τάσεις του, όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, ενώ ο Ιούνιος έρχεται και μπαμ! μυρίζει καλοκαίρι με τη βούλα, όπως τα καρπούζια ενα πράγμα!

-Πάρε, πάρε, πάρεεεεεεεε!!!!Εδώ το καρπούζι- σκάνδαλο!!! Να τρώει η ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ να μη δίνει!!!


Κάπως έτσι, μπήκε ο Ιούνιος φέτος στην Ελλάδα.

Ελλάδα ίσον ένας μαγικός προορισμός, που όταν κλείνει η Βουλή, ανοίγουν τα αεροδρόμια και τα δρομολόγια για Μόναχο γίνονται ανάρπαστα, ενώ οι έλληνες πολίτες , βαδίζοντας απο την Τηλεοπτική, στην Ευρωπαϊκή κάλπη, παίζουν χαρούμενα παιδικά παιχνίδια:

-Πετάει, πετάει ο Χριστοφοράκος;
Πετάειειει!!!!
-Πετάει, πετάει.... ο Καραβέλας;
-Ουουουουου αμεεεεεεέέ!!!
Κάνει και τούμπες στον αέρα!

Μαγικός προορισμός η Ελλάδα, για λίγους και εκλεκτούς.

Γιατί, εγω κι εσύ καλέ μου Έλληνα πολίτη , αν αφήσουμε τις κλήσεις της τροχαίας απλήρωτες και πάνε κάνα χιλιοδιακοσάρι ευρώ με τις προσαυξήσεις ή παραπάνω, δεν μπορούμε να πετάξουμε! Ενώ αν "βαρύνουμε" πολύ τις τσέπες μαςμε λεφτά αλλονών , φουλάρουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στα εξωτερικά και αγοράσουμε και μια έπαυλη σε μέρη εξωτικά , έχουμε την απαραίτητη προωθητική δύναμη για να απογειωθούμε σε τόπους μακρινούς και να την περάσουμε "ζωή και κότα"!

Αμ' πως! που έλεγε κι ο Χατζηχρήστος.

Και μην ξανακούσω γκρίνιες για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση του πολίτη στις δημόσιες υπηρεσίες, γιατί θα θυμώσω!


Α, όλα κι όλα, το σωστό να λέγεται και να γράφεται κιόλας, για να μην ξεχνιέται!

Κοτζάμ πρεσβεία έστειλε ραπόρτο στο Υπ. Εξωτερικών το προηγούμενο Σάββατο -για το γνωστό θέμα με τη Mizens-και μέχρι να ενημερωθούν εκείνοι που έπρεπε και να πράξουν τα δέοντα, πέρασε μια βδομάδα!!!
Αφού , για να καταλάβεις, απο τον κάτω όροφο του υπουργείου Δικαιοσύνης για να πάει το έγγραφο στον απάνω όροφο, τους πήρε μια ολόκληρη μέρα!!!

Είχε χαλάσει κι ο ανελκυστήρας, έκανε και ζέστη, που να τρέχουν τώρα οι άνθρωποι...και συ μου θέλεις άμεση εξυπηρέτηση στο δημόσιο!

Καταλάβατε....

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει...¨λέει η παροιμία.

Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε!

Καλό μήνα λοιπόν και καλή εβδομάδα!!!

Τα υπόλοιπα, λίγο μετά τις έξι...

Καλημέρα σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου