Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Την Κυριακή, όλοι στις... kaltses!!

Εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι αναμένεται να εγκαταλείψουν το ερχόμενο τριήμερο την πρωτεύουσα προς άγνωστους μέχρι στιγμής προορισμούς, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό σε όλα τα κομματικά επιτελεία εν όψη των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pan Metron Psychoanalysis που διεξήχθη πρόσφατα στην Αθήνα, στο καυτό ερώτημα «που θα πάτε το ερχόμενο τριήμερο; Ε;» το 69% των ερωτηθέντων απάντησαν «στο διάολο!», το 11% «κι εσένα τι σε νοιάζει ρε;», ενώ ΔΞ/ΔΑ απάντησε το μάλλον άβουλο 20%.
Τρομοκρατημένη η κυβέρνηση και προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι Έλληνες πολίτες θα πάνε τελικά να την ψηφίσουν, έστω και την τελευταία στιγμή αποφάσισε:
** Την απελευθέρωση καρχαριών στις ελληνικές παραλίες για να τρομοκρατούνται οι λουόμενοι και να μην βουτούν.
** Την τοποθέτηση έξτρα διοδίων στις εθνικές οδούς στο πλαίσιο της δημιουργίας απίστευτου μποτιλιαρίσματος χιλιομέτρων στις εξόδους της πόλης.
** Την τοποθέτηση χιλιάδων γιγαντοαφισών του Επίτιμου με την ευχή «Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή σε όλους σας» σε κεντρικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου.
** Την ειδική αποστολή επίλεκτων ανδρών της ομάδας Δέλτα στις παραλίες, όπου μεταμφιεσμένοι με σαγιονάρα μιτσούκο και χαβανέζικο μαγιό, θα ξεφουσκώνουν τα μπρατσάκια των μικρών παιδιών για να κλαίνε.

Τέλος, με ανακοίνωση του το υπουργείο Εσωτερικών, τόνισε πως προς διευκόλυνση των ψηφοφόρων λειτουργεί ειδική τετραψήφια τηλεφωνική γραμμή μέσω της οποίας μπορεί κανείς να μάθει που ψηφίζει.
Οι κ.κ. Χριστοφοράκος και Καραβέλας, αποφασίστηκε τελικά πως θα ψηφίσουν στο Μόναχο και στην Ουρουγουάη αντίστοιχα, για να μην πάει «ούτε μία μίζα χαμένη».

2 σχόλια: