Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Χαρισματικός;


;;;; Λες ;;;;


Ανησυχώ!

Κάτι παράξενο συμβαίνει με τον Γιώργο ...οχι τον Τραπεζιώτη καλέ, τον άλλο τον μεγάλο , τον πράσινο Γιώργο!

Έχω την εντύπωση πως είναι ιδιαιτέρως προικισμένος! Οχι, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, για χάρισμα μιλάω μεταφυσικό!
Τόσο καιρό μιλάει για τον "άνεμο της αλλαγής" που θα σαρώσει την κοινωνία και θα φτιάξει απ' την αρχή μια καινούργια Ελλάδα.

Μετά την ομιλία του στη Λαμία, την προηγούμενη εβδομάδα κατά τις 11 το βράδυ, φύσηξε άνεμος τρανός και σήκωσε τα πάντα στην κυριολεξία! Κάδους, σκουπίδια, δέντρα, καρέκλες ό,τι βρήκε μπροστά του !

Μετά έθεσε το δίλημμα "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" και έγινε χαμός! Σήμερα μαθαίνουμε απο τις εφημερίδες, πως βρέθηκαν τα οστά της Κόκκινης Ρόζας στο υπόγειο ενός νοσοκομείου! Δεν είναι σίγουρο ακόμα βέβαια, αλλά οι ομοιότητες που έγιναν γνωστές μετά απο έρευνες του Μιχάλη Τσόκου, επικεφαλή του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής και Εγκληματολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Σαριτέ του Βερολίνου, είναι συγκλονιστικές!

Βέβαια, μετά την κακοποίηση που δέχτηκε το ιστορικό δίλημμα της Κόκκινης Ρόζας και την έκταση που πήρε στην ελληνική πολιτική σκηνή, διόλου απίθανο να σηκωθεί η Κόκκινη Ρόζα με σάρκα και οστά και να πάρει στο κατόπι τους έλληνες "σοσιαλιστές" μήπως και συνέλθουν λιγάκι!

Άσχετα όμως με το παραπάνω, δεν είναι εντυπωσιακό, που μόλις έγινε η αναφορά στα λόγια της Ρόζας Λούξενμπουργκ απο τον πράσινο Γιώργο, μετά απο λίγο βρέθηκαν τα οστά που φέρουν συγκλονιστικές ομοιότητες με το ιστορικό πρόσωπο που την είπε;

Λες να είναι χαρισματικός ο πράσινος Γιώργος, οχι σαν ηγέτης, αλλά σε άλλα πεδία;

Να δείς, που το 2012, αν έρθει η συντέλεια του κόσμου, θα φταίει ο πράσινος Γιώργος!
Γιατί αν δεν αλλάξουμε, τότε θα πρέπει να βουλιάξουμε σύμφωνα με το τελευταίο δίλημμα που έθεσε!
Ριζική αλλαγή!
Για μισό να πάρω ενα τηλέφωνο τον Χαρδαβέλα, μήπως γνωρίζει κάτι επιπλέον!

1 σχόλιο:

  1. :)
    έλα να πρασινίσουμε
    και πράσινα να σμίξουμε
    κι από την πρασινάδα μας
    να φάει κι η γελάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή