Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009

Με ξένα κόλυβα .....Πάρτι Του


Κι ενω τα MME συνεχίζουν να μας ..."ενημερώνουν" για όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της νεκροψίας της σορού του βασιλιά της Pop Michael Jackson , ο BOSKO στο blog του ΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ επιστρέφει με δεύτερη ανάρτηση, την οποία αναδημοσιεύουμε.
"Οι καιροί χαλεποί", όπως είπαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση...Οι φωτογραφίες ανήκουν στον b.l όπως μας ενημερώνει το blog του καλού μας φίλου Αντώνη Μποσκοϊτη και στις δύο αναρτήσεις που αναδημοσιεύουμε εδώ.
Αξίζει να επισκεφτείτε και την πηγή στο


6 σχόλια:

 1. Πιό πολύ από το θάνατό του
  με στεναχωρούσε η ζωή του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν υποθέσουμε πως αυτ'ο που ζούσε ήταν ζωή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όπως λέω και σ' ένα δικό μου σχολιαστή, φαντάζεσαι να μας πάρουν χαμπάρι από το αθηναϊκό φαν κλαμπ του μακαρίτη, το κράξιμο που' χουμε να φάμε;
  αλλά, δε μασάμε! Άλλωστε...
  ο Μάικλ ήταν ΨΥΧΑΡΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το ερώτημα δεν είναι πως πέθανε ο Μιχαλάκης αλλά αν έζησε ποτέ.
  Anyway, τώρα που ξεμένουμε από είδωλα θα μελαγχολήσουμε και ύστερα εμείς πως θα συνεχίσουμε,τί ζωή θα ζήσουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. BOSKO,δεν νομίζω ν' ασχοληθεί, για την ώρα τουλάχιστον, το φαν κλαμπ λόγω πένθους...άσε που έχουμε μπροστά μας και την κηδεία...μπορεί αυτό που γράφουμε εδώ να το εκλάβει κάποιος ως "αναισθησία", όμως δεν είναι έτσι...απλά η υπερπροβολή και η επιστημονική φαντασία των ΜΜΕ σε τέτοια ζητήματα είναι εξοργιστική συχνάκις τελευταίως...
  Ετσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία για τη μουσική που άφησε πίσω του ο Μ.Jackson και το αν προχώρησε την ποπ ή οχι λιγάκι παραπέρα το πόσες τρύπες είχε στα πόδια του απ' τις παυσίπονες ενέσεις...Αμάν πια!

  Δες κι εμας...που κάνουμε με "ξένα κόλυβα μνημόσυνο" πριν γίνει καν η κηδεία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. EISVOLEA,απο είδωλα δε νομίζω να ξεμείνουμε ποτέ...έτσι θα μπορούν και τα πτωματολάγνα ΜΜΕ να κάνουν τη δουλειά τους!
  Α,ρε Madonna, δόξα που σε περιμένει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή