Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Στη Χονολουλού, η τρέλλα δεν πάει αλλού!


Κλειστόν λόγω απογραφών-παραγραφών!
Άντε και... του χρόνου!

Σφοδρή επίθεση Καραμανλή στον Γιώργο Παπανδρέου. Τον κατηγόρησε, λέει, ότι θέλει να βυθίσει την χώρα στην σκανδαλολογία και να κατασκευάσει ενόχους!
Μάλιστα , οι παρατρεχάμενοι του Παπανδρέου μετέφρασαν την παραπάνω δήλωση του Κουρασμένου εις την Αγγλικήν, για να καταλάβει καλύτερα ο πρόεδρος του Πράσινου Αναδεύοντος Ηλίου και ν' απαντήσει καταλλήλως στον Κουρασμένο.

Το κακό είναι οτι την παραπάνω δήλωση την ακούσαμε και μεις, οι αποκάτω.
Απορήσαμε ολίγον τι. Και ξύνοντας την κούτρα μας αναρωτηθήκαμε:

Βρε μπας και τόσον καιρό, κοιμόμαστε και βλέπουμε όλοι μαζί το ίδιο όνειρο; Κοιμόμαστε κι ονειρεύομαστε Siemens και Βατοπέδια, Βουλγαράκηδες με offshore, Ζαχόπουλους με τα DVD τους, κουμπάρους να τους πιείς στο ποτήρι, ζαρντινιέρες που απο μέσα ξεφυτρώνουν κεφάλια φοιτητών, απαγωγές Πακιστανών, Μαγγίνες με αναψυκτήρια και ανασφάλιστους Ινδούς, υποκλοπές, Παυλίδηδες με άγονες γραμμές και τόσα άλλα;

Λες όλα να είναι ενα κακό όνειρο που το δημιούργησε ο άθλιος εγκέφαλος του Ελληνικού Λαού και το συντόνισε ο "εξω απο δω";

Κι εκεί που γλυκοκοιμόμασταν στο συντονιστικό ρυθμό του "έξω απο 'δω", ακούστηκε στο βάθος ενα κουδούνισμα που όμως δεν ήταν το ξυπνητήρι! Ήταν το κουδούνι του προέδρου της Βολής των Ελλήνων που μας αιφνιδίασε, για να μας πει, πως θα διακόψει τις εργασίες της, εν όψει Ευρωεκλογών και θα πάει για μπάνια στη Χονολουλού!
Κι επειδή είναι έξυπνη η Βολή και κατάλαβε πως τόσο καιρό βλέπαμε όλοι το ίδιο όνειρο, έναν σκανδαλολογικό εφιάλτη-άλλο να σου λέω κι άλλο να τον βλέπεις, αγάπη μου- σκέφτηκε να ρίξει ενα πέπλο και να τον ...κουκουλώσει , μην τυχόν και τον αντικρύσουμε οι άμοιροι ξυπνητοί και τρομάζοντας απ' τη φρίκη, δούμε τα ραδίκια ανάποδα !

Σχεδόν ταυτόχρονα ενας παπάρας ονόματι ΟΟΣΑ-κάτι σαν "έξω απο δω νο 2" δηλαδή- έστειλε ενα φιρμάνι που έλεγε πως "
στην Ελλάδα κυριαρχεί η διαφθορά, ενώ το κοινωνικό κράτος είναι ανύπαρκτο" και κάτι άλλες μπούρδες του τύπου " το 13,5% των Ελλήνων, δήλωσε ότι αναγκάστηκε να χρηματίσει υπάλληλο για να συντομεύσει το χρόνο διεκπεραίωσης κάποιας υπόθεσής του" κι ακόμα πως, "οι τομείς στους οποίους υστερεί η χώρα μας είναι οι δαπάνες για την υγεία, η εισοδηματική ανισότητα και η παιδική φτώχεια".

Κακοήθειες δηλαδή! Απ' αυτές που σπέρνει αγόγγυστα ο Γιωργάκης οταν πηγαίνει στα εξωτερικά και μας κάνει ρεζίλι, το παλιόπαιδο, ενώ εμείς, εδώ στα εσωτερικά , περνάμε ζωή χαρισάμενη στην πραγματικότητα!

Μαϊστα!

Ρε, καλόπαιδα της Βολής -και τυπικώς- των Ελλήνων, αφού δεν έχετε ούτε την τόλμη, ούτε την ηθική να ξεκουμπιστείτε απο τα πρωθυπουργιλίκια και τα κυβερνητιλίκια, μετά απο τόσα χρόνια επιστημονικής αηδίας που μας ταϊζετε, δεν το ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ τουλάχιστον , γιατί μας έχετε κάνει τα έντερα κοκορέτσι;

Οχι τιποτ' άλλο δηλαδή, αλλά ανησυχούμε για την σούβλα που κάθετε στη γωνία μόνη και παραπονεμένη!










1 σχόλιο:

  1. Στη Χονολουλού... όλα εν σοφία εποίησαν

    Ποια σχέση έχει η παραίτηση Βερελή με το κλείσιμο της Βουλής;
    Μια σπαζοκεφαλιά που χρήζει απαντήσεως!
    Ας σκεφτούμε απλά: Η παραίτηση Βερελή σημαίνει διαχωρισμός της θέσης του από όποιον πρώην ή και νυν υπουργό, εμπλακεί σε όποιο σκάνδαλο και ο ίδιος θέτει εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης.
    Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι υπουργοί πλην Βερελή.
    Κάθε πόρισμα που κρίνει η δικαστική εξουσία ότι εμπίπτει στη δικαιοδοσία της Βουλής, αποστέλλεται για να διερευνηθεί εκεί.
    Έτσι και αποστέλλεται στη Βουλή.
    Η Βουλή κλείνει και ό,τι και αν αποσταλεί προς συζήτηση δεν είναι δυνατόν να συζητηθεί.
    Ακολουθούν θερινές διακοπές.
    Τα σκάνδαλα παραγράφονται και ουδείς συζητάει γι' αυτά.
    Ο κ. Βερελής περιμένει αλλά ούτ' ένα τηλεφώνημα! Δεν θα κληθεί μόνον αυτός για σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται και άλλοι υπουργοί υφυπουργοί κλπ.
    Τέλεια: Ο Βερελής διασώζει το κύρος του, έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα ευθυνών.
    Έναντι ποιού όμως;
    Έναντι των ομόσταυλών του που κάποια στιγμή θα βληθούν από τα παραπολιτικά σχόλια.
    ΣΥΠΕΡΑΣΜΑ
    Γιατί έκλεισε η Βουλή;
    Για να σωθούν νεοδημοπασόκοι!
    Με πλεονέκτημα επί των σημείων του δεύτερου συνθετικού, ο Βερελής που από ευθιξία παραιτήθηκε.

    Δεν αντέχουν παρά μόνο κάτω από την προστασία τού "ό,τι νόμιμο και ηθικό"! Γι’ αυτό και όλα τα ονομάζουν νόμιμα!

    Μπαφ! θα σκάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή