Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Ωχού κι Αμάν-Αμάν, κοινώς Δευτέρα!

-Δεν θέλω να μου φέρνεις λουλούδια, εγγονάκι θέλω!
Μητρικά κολλήματα!


Καλημερούδια και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Δεν έχετε παράπονο φαντάζομαι, απο την ειδησεογραφία του ΣΚ, αφού, απο την Παρασκευή το μεσημέρι (8/5), οι πολιτικές εξελίξεις μας παρείχαν άφθονο σασπένς και πικρό γέλιο, τόσο που ρίξαμε και στο παρακείμενο κοτέτσι, για να φάνε και οι κότες του γείτονα!

Τις εξελίξεις. εν περιλήψει. τις βλέπετε και στο αναρτηθέν Post "Στη Χονολουλού, η τρέλλα δεν πάει άλλου".

Δεν προλάβαμε εχτές να πουμε "χρόνια πολλά και κυρίως καλά" στις φουκαριάρες τις μανούλες (μας) , που είχαν εχτές την τιμητική τους, γιατί όλοι έχουμε απο μια-κι αν δεν έχουμε, θα έχει το κοντινό κι αγαπημένο μας πρόσωπο-οπότε να, τα γλυκά, να οι γλάστρες και τα τραπεζώματα, πάει η ανάρτηση!

Στο οικογενειακό τραπέζωμα για την γιορτή της Μητέρας, το τί τραβάμε οι ανύπαντροι, αλλά και οι παντρεμένοι που δεν έχουν ακόμα παιδί, δεν περιγράφεται!

Και καλά το ΘΗΡΙΟ Α, τα χει και τα δυο τα καλά, γάμο και παιδί που θα του σκάσει γλυκό γελάκι οσονούπω, εκείνο το έρημο το ΘΗΡΙΟ Β, έκανε την τύχη του χτές! Απο τηλεφώνου και δια ζώσης, τα "πυρά" έπεφταν εκατέρωθεν και οι...δωροδοκίες έμοιαζαν με πλειστηριασμό! Αμάν-αμάν!

Αντε, και του χρόνου να είστε μανούλες όλου του κόσμου, να σας χαιρόμαστε και να μας χαίρεστε!

Κατά τα άλλα, μίσεψε ο παππούς Ευγένιος σε μέρη μακρινά, πλήρης ημερών, αφήνοντάς σπουδαία κληρονομιά. Καλό ταξίδι Παππού, θα έχουμε το νού μας τον Καραγκιόζη κι όλοι την αγαπημένη παρέα που μας κρατούσε συντροφιά τα μεσημέρια της Κυριακής, που- κατά τα άλλα- πάντα τη σιχαινόμασταν, γιατί ακολουθούσε Δευτέρα με σχολείο και ποδιά...

Τα της θεατρικής παράστασης "Κίτρινο Σκυλί" του Φάϊς για την Κούνεβα, που έγιναν χτές στο "Απο Μηχανής Θέατρο", στον Κεραμικό πριν απο την πρεμιέρα, θα σας τα πούμε λίγο μετά τις 6 στη γνωστή συχνότητα...

Καλή εβδομάδα και μην χανόμαστε ε;

1 σχόλιο: