Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Αχ, Ευρώπη....

"Κλειδώνει-Ξεκλειδώνει" σφάζει και μαχαιρώνει....
(το σκίτσο είναι του Mets Hillar)

Σας το είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, σας το είπαμε και την Παρασκευή απο την εκπομπή, όλοι στο Μητσοτακαίϊκο είναι φαν του Ρουβά...όποτε για μας ήταν σίγουρο πως ο Sakis δεν θα κέρδιζε χτές στον "λαμπρό" διαγωνισμό της Eurovision την πρώτη θέση! "Κοντά στο νού κι η γνώση" που λέγανε οι παππούδες και γιαγιάδες μας!

Οϊμέ Sakis!

Έπεσες θύμα, Ελληνα εσύ, των μυστικών συνομωσιών και των αόρατων δυνάμεων. Τί κι αν έκαναν βουντού οι μάγισσες Μαγγίρες στους αλλοεθνείς συμμετέχοντες, τί κι αν λύσσαξαν οι γιουροβιζιονίστες απεσταλμένοι των καναλιών, να επιδίδονται στο "καλλιτεχνικό κατινάζ", σε κάθε ανταπόκριση, καμιά απο τις εξασκηθείσες δυνάμεις δεν απέδωσε, παρά εκείνη, η Τρομερή του....τάκη και της οικογενείας του!!!
Πάει, μας τελείωσε κι αυτό το πανηγυράκι, σε καμιά εβδομάδα που θα χορτάσουν αναλύσεις οι γιουροβιζιονολόγοι των καναλιών , θα ησυχάσουμε τελείως!
Τζάμπα την κλείσανε τη Βουλή τελικά, τώρα, μετά την ήττα του Sakis, νιώθουμε διπλά προδομένοι ως Έλληνες!

Αυτά είναι εν ολίγοις τα χθεσινά νέα...

Σήμερα είναι του Αϊ-Γιαννιού του Κλείδωνα...και λέμε του "Κλείδωνα" και όχι του "Κλήδονα" που είναι το σωστό , γιατί σήμερα "κλειδώνουν" τα ψηφοδέλτιά τους η Νουδίτσα και και το Πασόκι.

Πριν απο λίγο "κλείδωσε" η Νουδίτσα δια στόματος Ζαγορίτη τα ονόματα των υποψήφιων ευρωπουλευτών της.

"Απ' όλα τα ονόματα μ' αρέσει το Πουπάκης
γιατί σκληρά θα εργαστεί για το καλό της πάρτης!"

Τέτοια δίστιχα τραγουδούσε ο Κουρασμένος πίσω απ' το Ζάππειο και κατέβαζε τις τσικουδιές ξεροσφύρι. Το αποτέλεσμα φάνηκε μόλις ανέβηκε στο πόντιουμ να βγάλει λόγο. "Έσερνε" τα λόγια του μ' εναν τρόπο περίεργο, που μόνο απο κατανάλωση αλκοόλ θα μπορούσε να προκύψει. Μπορεί και να ήταν απο την κούραση και τη νύστα, δε βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά.

Άντε να "κλειδώσει" και το Πασόκι τους ευρωπουλευτές του, να σταματήσουν ν' ασχολούνται και τα δελτία με τις κλειδαρότρυπες γιατί κουράστηκαν κι οι δημοσιογράφοι!
Μέχρι νεκρομαντεία αποπειράθηκαν να κάνουν και να βγάλουν στα δελτία Πυθία και Τειρεσία να τους πούν τα ψηφοδέλτια! Η Κασσάνδρα δεν "ψηνόταν" με τίποτα , κοτζάμ θεός Απόλλωνας την παρακαλούσε και δεν του "έκατσε", σιγά μην "καθόταν" του Pretender!

Και μετά απο την....σύντομη ενημέρωση, ήρθε η ώρα για καφέ και εφημερίδα, ενώ η φωνή της Μπέλλου σκίζει το αέρα:

"Συννεφιασμένη Κυριακή
μοιάζεις με την καρδιά μου...."

Καλημέρα σας!

Υ.Γ . Ευτυχώς που ο Sakis έχασε την πρωτιά, γιατί αν κέρδιζε, υπήρχε η πιθανότητα να θέλουν Νουδίτσα και Πασόκι να τον εντάξουν στα ευρωψηφοδέλτια τους!

"Sakis, το μήλο της έριδος"!

Λέτε γι' αυτό να καθυστερούσαν να "κλειδώσουν" τα ψηφοδέλτια;

2 σχόλια:

  1. Αν η τελευταία ερώτηση δεν είναι ρητορική, πρέπει να απαντήσουμε ΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαλαπετεινέ, την ίδια υποψία είχαμε κι εμείς για να πούμε την αλήθεια!
    Τυχερός ο sakis μεσ' την ατυχία του τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή