Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Αλλοίμονο στις τσούχτρες!

Καστράκι-Μικρή Βίγλα, πάρτε μια ιδέα, θα σας χρειαστεί...:-)

Ωραία,
σακίδιο , ρούχα, μαγιό, κάλτσες, παπούτσια...σημαντικό να μην ξεχάσω τις κάλτσες, γιατί χωρίς αυτές ενδεχομένως να μην μπορώ να ψηφίσω την Κυριακή!

Κατά τα άλλα, αφήνω την πολύβουη Αθήνα για λίγες μέρες και πάω στη Νάξο για να τρομοκρατήσω τα βλήτα, τα χταπόδια, τις πεταλίδες και τις ντομάτες στον μπαξέ! Ειδικά τα βλήτα στο άκουσμα της άφιξής μου είναι πανικό-βλητα!

Ίσως είμαι απο τους λίγους προνομιούχους της Αθήνας, που θα τα συνδυάσει ΟΛΑ δηλ. θα φάω νοστιμιές , θα κάνω μπανάκι στη θάλασσα και θα εκτελέσω το ιερό μου καθήκον ως ...πολίτρια της Ελλάδος (ναι, ναι, τ' ακούσαμε κι αυτό προσφάτως απο λαμπερή κυρία που κέρδισε σε διαγωνισμό ..."εσωτερικής ομορφιάς" Playmate τον λένε, αν δεν κάνω λάθος)!

Κι αν ανακαλύψω πως η παραλία στο Καστράκι έχει έστω και μια μέδουσα, αλλοίμονο στο Θηρίο Α' που με τις αναρτήσεις του δίνει ιδέες στην κυβέρνηση για να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους-λουόμενους και να πάνε να ψηφίσουν!

Η τρομοκρατία της τσούχτρας, δεν θα περάσει!!!:-)

Καλό Σαββατοκύριακο, καλή ψηφοφορία και καλά αποτελέσματα να έχουμε σύντεκνοι!

Το Θηρίο Β' επιστρέφει την Τρίτη 9 Ιουνίου στη γνωστή συχνότητα και να είστε συντονισμένοι γιατί θα σας ανακοινώσουμε ενα δώρο-έκλπηξη!

Καλά να περάσετε!

6 σχόλια:

  1. ...και μια βουτιά για μας:-) (μαθαίνω και ορθογραφία!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα τα θηρία είναι
    ψηφοθηρία!

    Αντέ και σε καλή μεριά!
    Ραντεβού αύριο προυνό προυνό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... και φυσικά δε μας προεί τίποτα, κι αγέρωχοι περιμένουμε την έκπληξη -έτσι για να μην ξεχνιώμαστε· παιδιού μην τάξεις...-
    και καλημέρες αύριο προυνό-προυνό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάσαμε σε σχέση με τις προσδοκίες μας, γιατί εκλογικα, το ποσοοστό μας ανέβηκε σε σύγκριση με τις προηγόυμενες ευρωεκλογές (+0,54).
    Ας μη τιμωρήσουμε τις προσδοκίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα,
    Απ' ο,τιδήποτε προσφέρεται πρέπει να αντλεί κανείς γνώση και εμπειρία. Δεν πτοούμαστε, μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε. Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η εφαρμογή της γνώσης και της εμπειρία στην πράξη. Πιστεύω πως αν λειτουργήσουμε έτσι, γινόμαστε πιο ισχυροί πιο θετικοί.
    Οχι στη μιζέρια, στην εσωστρέφεια και στη γκρίνια.Δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν.
    Αυτή είναι η προσδοκία μου σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση.
    Έχουμε αντιμετωπίσει και χειρότερα:-)
    Σας φιλώ
    Θηρίο Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή