Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Απάνω τους σύντεκνοι!


Απο το skai.gr διαβάζουμε...

Την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων τους που συνελήφθησαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά ζητούν οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι επιμένουν να θέλουν με δική τους ευθύνη να μεταβούν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Σε περίπτωση που δεν τους επιτραπεί η μετάβαση στο υπουργείο, ζητούν από τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας να "κατέβουν" οι ίδιοι στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό, στο λιμάνι μεταβαίνουν για διαβουλεύσεις οι υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας.

Το πρωί σημειώθηκαν συμπλοκές και τραυματισμοί. Αστυνομικές δυνάμεις εγκλώβισαν τους αγρότες εντός του λιμανιού και έκαναν χρήση δακρυγόνων στην προσπάθεια τους να εμποδίσουν τους παραγωγών να βγάλουν τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα από το χώρο του λιμανιού.

Κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκε στο πόδι η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη, η οποία μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, πολλοί παραγωγοί αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ προσήχθησαν τέσσερα άτομα.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, φορείς του νομού και αγρότες συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, διαμαρτυρόμενοι για την αντιμετώπιση των Κρητών αγροτών που έφτασαν το πρωί στον Πειραιά και εμποδίστηκαν να μεταβούν με τα τρακτέρ και τα αυτοκίνητά τους στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους αγρότες, κλειστοί είναι οι δήμοι του νομού Ηρακλείου όπως επίσης και οι υπηρεσίες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.


*Ο Χατζηγάκης λείπει στην Ευρώπη για δουλειές...αλλά κι εδώ να ήταν...

Ετσι κι αλλιώς "δασκάλεψε" τους υφυπουργούς του..."Δώσαμε, δώσαμε"!

Μωρέ σύντεκνοι...εκείνες τσι ντοματούλες που κουβαλάτε μαζί σας ήντα θα τσι κάμετε;

Χαμένες θα πομείνουνε μαθές;

Οσο για τα τα σκληρά παλληκάρια των ΜΑΤ...

"ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΑΤΑ!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου