Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Φαντασία χωρίς όρια!


Αναγνώστης στη Νεκρά θάλασσα ενώ διαβάζει για τους κροκόδειλους στην Αμερική!

πηγή in.gr


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ!


Βιολόγοι της Φλόριντα τοποθετούν μαγνήτες στα κεφάλια κροκόδειλων σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τα ερπετά και να τα εμποδίσουν να επιστρέψουν στα γνώριμα λημέρια τους κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Οι αμερικανικοί κροκόδειλοι (Crocodylus acutus) εξακολουθούν να θεωρούνται απειλούμενο είδος, ωστόσο ο πληθυσμός τους στις ακτές της Φλόριντα έχει ανακάμψει στα 2.000 άτομα, και πλησιάζει πλέον επικίνδυνα τα σπίτια που βρίσκονται δίπλα στα κανάλια του Μαϊάμι και των Φλόριντα Κις.

Οι υπηρεσίες προστασίας της άγριας ζωής απομακρύνουν τους κροκοδείλους από τις κατοικημένες περιοχές, όμως τα ερπετά έχουν την τάση να επιστρέφουν στην περιοχή όπου συνελήφθησαν, διανύοντας έως και 16 χλμ την εβδομάδα για να φτάσουν εκεί.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα επικίνδυνα ζώα προσανατολίζονται με βάση το γήινο μαγνητικό πεδίο, οπότε οι μαγνήτες θα τους αποπροσανατολίσουν.

«Απλά τους βάζουμε προσωρινά μαγνήτες με κολλητική ταινία» και στις δύο πλευρές του κεφαλιού, εξήγησε στο Reuters η Λίντσεϊ Χορντ της Επιτροπής Αλιείας και Αγριας Ζωής της Φλόριντα.

Μαγνήτες έχουν τοποθετηθεί προς το παρόν μόνο σε δύο κροκόδειλους, από τους οποίους ο ένας τελικά σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.

Ο άλλος πράγματι δεν έχει επιστρέψει στην αρχική του γειτονιά.

**** Ήρθαν τα..."άγρια" να διώξουν τα "ήμερα" με λίγα λόγια.

Όσο απεχθής και επικίνδυνος-πιθανόν- να είναι ενας κροκόδειλος δεν είναι ο μόνος που εξαφανίζεται ή βασανίζεται προκειμένου να βολευτεί ο άνθρωπος και ο πολιτισμός του , ο οποίος δεν έχει αφήσει-πλέον- χώρο ν' αναπνεύσει κανένα είδος, ούτε καν ο ίδιος!

Αφήστε τους κροκόδειλους να πάνε στο σπίτι τους! Μην τους "τρελλαίνετε" με μαγνήτες στο κεφάλι! Στο κάτω-κάτω, αν σας "χαλάνε" σαν γείτονες, μετακομίστε!


ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ; 1.70 ΥΨΟΣ, 95 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ: ΤΙ ΛΕΣ, ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ;

Την έντονη αντίδραση του πατριαρχείου Ιεροσολύμων και όλων των χριστιανικών κοινοτήτων των Αγίων Τόπων προκαλεί εκπομπή του Καναλιού 10 της ισραηλινής τηλεόρασης.

Σε αυτήν, οι δημοσιογράφοι του σταθμού ισχυρίστηκαν ότι η Παναγία έμεινε έγκυος σε ηλικία 15 ετών από συνομήλικό της, ενώ ο Χριστός πέθανε σε νεαρή ηλικία από παχυσαρκία, εξαιτίας της οποίας ήταν μάλλον απίθανο να βαδίσει επί των υδάτων της λίμνης Γεννησαρέτ.

****Τελικά, όσα ξέρει ο δημοσιογράφος, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος! Αλλά, δώστε μας και καμιά λεπτομέρεια ρε παιδιά! Π.χ στα πόσα κιλά πατώνεις στην Γεννησαρέτ;

Κι αν -λέμε αν- προσπαθούσε να περπατήσει ο Χριστός στη Νεκρά θάλασσα, που εχει μεγάλη περιεκτικότητα σε άλατα και το σώμα δεν βυθίζεται, θα λέγατε πως φταίει η αεροφαγία ή κάτι άλλο;

Βάση των ισραηλινών Χαρδαβελό-λιακόπουλων να υποθέσουμε, πως με τη νεα λιτότητα που θα περάσουμε λόγω κρίσης, θα είμαστε τόσο λεπτοί που θα μπορούμε να σουλατσάρουμε στο Αιγαίο με τα πόδια!

Θαύμα, θαύμα!





2 σχόλια: