Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

(Ναι μεν) Προμηθέας δεσμώτης (αλλά) της ζωής του δεσπότης


"YES WEEKEND"!

Επιτέλους ήρθε το ευλογημένο ΣΚ! Ζόρικη η εβδομάδα που πέρασε με πολλά εκνευριστικά πράγματα για τα οποία δεν μπορείς να κάνει κάτι για να τα διορθώσεις....εδώ με κόπο προσπαθείς να διορθώσεις τα δικά σου στραβά, φαντάσου να προσπαθείς να διορθώσεις και κάποιων άλλων.

Η βλακεία είναι

που προσπαθείς

να διορθώσεις

τη βλακεία

εκείνων που έχουν ταμπουρωθεί πίσω απο τα κεκτημένα τους ή πίσω απ' το όνομά τους και σου κάνουν το συκώτι φουα-γκρα με την απέραντη έκταση του εγωϊσμού τους και κατά συνέπεια, της αναισθησίας τους.

Οχι κύριοι, δεν είμαι ελέφαντας είτε σας αρέσει, είτε οχι! Αν σας βολεύει πιστέψτε πως είμαι, αν αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, αλλά μην προσπαθείτε να πείσετε κι εμένα, δεν γίνεται!

Α, ρε Αινστάιν σε θαυμάζουν πολλοί για το ρητό σου, αλλά πολλοί επίσης εξαιρούν τον εαυτό τους απ' αυτό...κι εγω βλακεία διαπράττω που ασχολούμαι με τη βλακεία τους τόση ώρα!

Κι αφού τα είπα και ξέσπασα, σας ενημερώνω (προς αποφυγή παρεξηγήσεων:-) πως το ΘΗΡΙΟ Α' δεν είναι στο Hollywood φυσικά, όπως έλεγα στην εκπομπή το πρωί, αλλά στο χωριό του και επιστρέφει δριμύτερο-σαν βαρδάρης-τη Δευτέρα 23/02 με όλες τις τιμές και λόξες συν 5 κιλά βαρύτερος:-)

Καλά διάφορα σύντεκνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου