Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Με τελείωσες!!!


Πρέπει να το παραδεχτείτε.

Η ΕΛ.ΑΣ μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές τους τελευταίους μήνες.

Έχουμε κλάψει απ’ τα δακρυγόνα της, έχουμε εξοργιστεί με την συμπεριφορά της και έχουμε γελάσει με τα χάλια της και τα παθήματά της.

Ένα από τα πρόσφατα διαμάντια που μας χάρισε, ήταν το δελτίο τύπου που αναφέρει λεπτομερώς το πάθημα του αστυνομικού που βρέθηκε undercover στην ειδική αποστολή «Δούρειος Μπάτσος», σε στριπτιτζάδικο .

Σκοπός της επιχείρησης ήταν να αποκαλύψει την σωρεία παρανομιών που λάμβανε χώρα στο «απεχθές» (τάχα μου, τάχα μου) δια την αστυνομίαν, χαμαιτυπείον.

Οι αστυνομικοί, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ήταν ειδικά (;) εκπαιδευμένοι για να μπορούν ν’ αντέξουν την ψυχοσωματική πίεση που τους ασκείτο, όταν το επάγγελμα το απαιτούσε, να μπορούν να εισέλθουν, δηλαδή, στο «κολαστήριο» των στριπτιτζάδικων και να τα βγάλουν πέρα με τα «καυτά» κορίτσια, χωρίς να χύσουν στάλα ιδρώτα και άλλων σωματικών υγρών .

Οι πρώτες απορίες είναι εύλογες!

Ποια είναι η ειδική εκπαίδευση που δέχονται οι αστυνομικοί σε μια τέτοια περίπτωση;

Μπορεί αυτή η «άγρια» και «τρομακτική» εκπαίδευση να προκαλέσει τον τραυματισμό του αστυνομικού;

Εκπαιδεύονται μεταξύ τους δηλ. «κάνε εσύ τον μυστικό, να κάνω εγώ την γκόμενα» ή χρησιμοποιούν άτομα «απ’ έξω»;

Απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα δεν δόθηκε ακόμα, δόθηκε όμως ένα εξαιρετικά λεπτομερές δελτίο τύπου από την αστυνομία, που εξεδόθη μετά το…. φιάσκο της επιχείρησης «Δούρειος Μπάτσος»!

Το δελτίο αναφέρει τα παρακάτω:

«Ο ένας εκ των αστυνομικών συμφώνησε με μία εκ των γυναικών για τον ατομικό χορό και, αφού αρχικά τον οδήγησε σε υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου, όπου παρέδωσε το προσημειωθέν από την Υπηρεσία μας χρηματικό ποσόν των πενήντα (50) ευρώ, στη συνέχεια αυτή τον οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παντελώς γυμνή έτριβε τα γεννητικά της όργανα πάνω στο μόριο του αστυνομικού, προσποιούμενη την ερωτική πράξη, αφήνοντας τον ίδιο να τη θωπεύει ελεύθερα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ επίσης προέβη σε χειρομαλάξεις του μορίου του αστυνομικού-πελάτη, με αποτέλεσμα αυτός να εκσπερματώσει…».

Αριστούργημα!

Οι φήμες λένε πως μετά την…. «ολοκλήρωση» , ο undercover σαν γνήσιο όργανο της Τάξης, σηκώθηκε και «βάρεσε» προσοχή, φωνάζοντας:

«Είμαι ο Βρασίδας και μόλις τελείωσα»!

Τις πταίει για το παραπάνω φιάσκο;

Η ελλιπής εκπαίδευση των οργάνων, η διαβολική κορασίς που ήτο ακαταμάχητην ;

Μα, με πέντε χειρομαλάξεις; Μάλλον η πρόωρη εκσπερμάτωση θα φταίει!

Και σ’ αυτό άχρηστοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου