"Σε αναφορά πιλότου των Ολυμπιακών Αερογραμμών τον Οκτώβριο του 2007 για ύπαρξη αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενου αντικειμένου πάνω από την Αθήνα, αναφέρεται δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Σαν.

Ο πιλότος που εκτελούσε πτήση Αθήνα-Λονδίνο περιέγραψε στον πύργο ελέγχου ένα "άγνωστο αντικείμενο, περίπου στο ίδιο ύψος με το αεροσκάφος".

Το αντικείμενο ωστόσο, σύμφωνα με τον πιλότο, δεν είχε σταθερό ύψος και κατεύθυνση και αύξανε ταχύτητα με απότομες κινήσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απογειώθηκαν δύο ελληνικά F-16, ωστόσο το αντικείμενο εξαφανίστηκε πριν γίνει κάποια επαφή.

Η Σαν επικαλείται εκπρόσωπο της Ολυμπιακής που επιβεβαιώνει το περιστατικό, λέγοντας ότι πρώτη φορά αναφέρθηκε κάτι τέτοιο από πιλότο της εταιρείας. Η εξήγηση που δίνεται από αξιωματικό της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας είναι ότι τον Οκτώβριο υπάρχουν συχνές αναφορές για UFO, λόγω της ιδιαίτερης φωτεινότητας της Αφροδίτης.

Πάντως Βρετανός ειδικός δηλώνει στη Σαν ότι δε θα αποτελούσε έκπληξη αν οι εξωγήινοι που έρχονταν στη Γη επέλεγαν ως προορισμό τους την Ελλάδα, ως λίκνο του δυτικού πολιτισμού."

**** Κι όμως υπάρχει εξήγηση!

Δεν είναι τυχαίο που ο πιλότος που αντίκρυσε το UFΟ είναι πιλότος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ!

Με τόσα "ούφο" που βλέπουν χρόνια τώρα οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή, είναι δυνατόν να μην έχουν "στοιχειώσει" τα "ούφο" τις πτήσεις τους;

Εξ ου και η απογείωση των F-16....αναγνώρισαν αμέσως πως πρόκειται για ούφο και ανέβηκαν στους αιθέρες για να το συνοδέψουν με τιμές, όπως πρέπει, ας πούμε σε αρχηγό κράτους!

Σ' ευχαριστούμε κυριε Βρετανέ για το κοπλιμέντο περί λίκνου αλλά...


Αν είναι να προτιμήσουν τα UFO, κατά την κάθοδό τους στον πλανήτη Γη, ως χώρα την Ελλάδα, θα είναι γιατί θα νιώθουν "σαν στο σπίτι τους" με τόσους "συγγενείς" μπαρ-ουφολόγους που διαθέτουμε!

Τώρα, αυτό το "λίκνο του πολιτισμού" δεν το κατάλαβα....πέρασε καιρός απο τότε και άλλαξαν πολλά ... τώρα είμαστε το λίκνο του σταρ@#*$σμού και του "μετ' εμποδίων".

Χμμμμμ.....τώρα που το ξανασκέφτομαι...λες να ήρθαν για ν' απαγάγουν τον Λιακό;;; Ξέρει πολλά αυτός, τους βγάζει τ' απλυτα στη φόρα και έπειτα είναι και ο Μητσ...

Ελα, ελα...ανοησίες!!!