Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Πες μου κι άλλο ψέμμα...ν' αποκοιμηθώ...


πηγή ειδήσεων skai.gr

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ…

Νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας θα καταθέσει σύντομα στη Βουλή η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη -Πετραλιά.

***Τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές , ράβονται οι καινούργιες στολές των Επιθεωρητών Εργασίας. Το υλικό της στολής αποτελείται από τα κλεμμένα ένσημα των υπαλλήλων-ανθεκτικά στον χρόνο και στη φθορά- ενώ χορηγοί των στολών είναι οι επιχειρήσεις που εργάζονται οι υπάλληλοι.

Κύριο μέλημα των επιθεωρητών θα είναι πως θα γίνει αποδοτικότερη η εργασία των υπαλλήλων !

ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ!

Ο Προκόπης μίλησε:

"Το κλίμα εκλογολογίας βλάπτει τον τόπο ενώ τα φαινόμενα τρομοκρατίας οδηγούν στο να πάρουμε περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσουμε την τάξη" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος στο περιθώριο ημερίδας που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

***Η εκλογολογία βλάπτει… μάθε και προφυλάξου! Για να μην λιποθυμήσεις απ’ την έκπληξη όταν μάθεις πως πάμε σε εκλογές!

Κάτι σποτάκια που είδαμε προσφάτως στην τηλεόραση για τις εργαζόμενες που θ’ αποκτήσουν παιδί τι να ναι άραγε; Διαφήμιση ;

Όσο για τα μέτρα περί τρομοκρατίας, αυτή ήταν έκπληξη χωρίς προειδοποιητική διαφήμιση κι έτσι η κυβέρνηση-δικαιολογημένα-πιάστηκε στον ύπνο… αν ήταν ξύπνια και ποτέ…

Ο υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση
ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι τη λήξη της θητείας μας, για να αγωνιστούμε για να λύσουμε τα προβλήματα του λαού".

***Είναι ακριβά τα καλσόν Προκόπη! Μην τα σχίζετε τόσο εύκολα!

Επίσης, κατηγόρησε την
αξιωματική αντιπολίτευση για ανευθυνότητα και είπε ότι στελέχη της "με υπερβολικές δηλώσεις, δημιουργούν εντυπώσεις και βλάπτουν τον τόπο".

Όσον αφορά τα περιστατικά διαφθοράς, ο υπουργός σημείωσε ότι "επειδή αναδεικνύονται και τιμωρούνται, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και επί ΠΑΣΟΚ, απλά τότε συγκαλύπτονταν".

***Ποια σκάνδαλα της κυβέρνησης τιμωρήθηκαν ακριβώς Προκόπη; Για να ξέρουμε σε ποιο ράφι να τα τοποθετήσουμε… άσε που έχετε και ρεκόρ σκανδάλων πια για τα χρόνια που κυβερνάτε… θα ιδρώσουν οι επόμενοι για να σας ξεπεράσουν….

Σαφώς και το ΠΑΣΟΚ έκανε σκάνδαλα που ήθελε να συγκαλύψει… κι εσείς σαν αντιπολίτευση τι κάνατε; Δεν τα αποκαλύπτατε;

Ήταν η εκπομπή «Σας δουλεύω ψιλό γαζί»…. με τον Προκόπη Παυλόπουλο…

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΣΟΥ…

Το 50% των μεταναστών που εργάζονται στη χώρα μας αμείβονται με μισθό που δεν ξεπερνάει τα 600 ευρώ, ενώ η συντριπτική πλειονότητα ασφαλίζεται μερικώς στο ΙΚΑ για 14 ημέρες το μήνα, αναφέρεται σε έρευνες του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

***Ας μην βιαστούμε να μιλήσουμε για «ισότητα» μεταξύ ελλήνων εργαζομένων και μεταναστών , ως προς τον μισθό και την ασφάλιση…( κρίμα, γιατί θα ήταν ωραίο «επιχείρημα» σε προεκλογικό λόγο, αλλά για «ευνόητους λόγους» δεν θα το χρησιμοποιήσει κανείς).

Αν μη τι άλλο, οι μετανάστες ενίοτε εισπράττουν και (μ)πόνους : προπηλακισμούς , εκβιασμούς και άλλα «ωραία»… με την οικονομική κρίση όμως ποτέ δεν ξέρεις… μπορεί να αποκτήσουμε και μείς τέτοια «προνόμια»…


2 σχόλια: