Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Τσιμέντο να γίνει και άλλα οξύμωρα... Μάθημα 2ο


Χθες στην ανάρτηση του ιστολογίου μας υπό τον τίτλο «Έζησε τη στιγμή!» αναφερθήκαμε στο καυτό πολιτικό ζήτημα του εκλογικού αυνανισμού που συντελείται ανά τετραετία – και βγάλε – όπισθεν του παραβάν με την μπλε κουρτίνα στα σχολεία-εκλογικά κέντρα της χώρας.
Σήμερα, υπό άλλο πρίσμα βέβαια, επανερχόμαστε στο θέμα μέσω ενός ρεπορτάζ της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας Independent. Διάβασε προσεκτικά και μετά βγάλε τα δικά σου, πολιτικά, συμπεράσματα:


Η είδηση... τάκα-τάκα!
«Ο αυνανισμός μπορεί να έχει θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας ανάλογα με την ηλικία. Η ατομική σεξουαλική πράξη σύμφωνα με τους γιατρούς, συνδέεται με την ανάπτυξη του καρκίνου στον προστάτη, όταν πραγματοποιείται συχνά από άνδρες ηλικίας 20-30 ετών». Και συνεχίζει η βρετανική εφημερίδα «όταν όμως οι άνδρες φτάσουν στην ηλικία των 50 ετών, ο αυνανισμός φαίνεται να τους προστατεύει από την ασθένεια καθώς αποδιώχνει τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί όλα τα προηγούμενα χρόνια στον οργανισμό». Τη σύνδεση του καρκίνου του προστάτη με τη σεξουαλική δραστηριότητα μελέτησαν όχι όποιοι κι όποιοι, αλλά ομάδα ειδικών επιστημόνων του πανεπιστημίου του Νότιγχαμ. Οι «άπιστοι» κάντε ένα κλικ εδώ http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-wellbeing/health-news/masturbation-can-be-good-for-the-over50s-1516792.html για να διαβάσετε αγγλιστί περισσότερα.

Ερώτηση: Γιατρέ μου, ο καρκίνος του προστάτη συνδέεται και με τις μαλ***ακίες κάποιων 50άρηδων πολιτικών;


ΑναΜΑΤωση Τώρα!
Η γνωστή πολιτική νοοτροπία του στυλ «πλάθω-πλάθω κουλουράκια με τα δυο μου τα χεράκια», και οι πειραματισμοί των παραφύσεως «πλειοψηφούντων» σε αυτό που κάποτε ονομάζονταν πόλη, όσο περνάει ο καιρός γίνονται ολοένα και σε πιο εντατικούς ρυθμούς με τα γνωστά λαμπρά αποτελέσματα. Οι Χουντίνι της σύγχρονης Εκκλησίας του Δήμου μετατρέπουν με ένα άμπρα-κατάμπρα τα κανονικά δέντρα σε πλαστικά χριστουγεννιάτικα τοτέμ, και ο ψόφιος λαγός που βγάζουν από το καπέλο τους λανσάρεται ως δια – τηλεοπτικής – μαγείας για... πάρκο(ινγκ). Κι αν τους χειροκροτήσεις και στη συνέχεια τους ξαναψηφίσεις; Είσαι de facto βλάκας. Ακόμη όμως κι αν τους μουντζώσεις θα κατηγορηθείς – επίσης – ως βλάκας, γιατί θα φας και το ξύλο από πάνω, από τους κρανοφόρους εκπροσώπους της γενιάς των €700, με το πρόσχημα πως ανήκεις σε εκείνες τις μειοψηφικές φωνές που επιζητούν τη διασάλευση της τάξης και, βέβαια, της στάθμευσης. «Διάλεξε και πάρε» σου λέει, «που μου θες και πάρκο. Χωριάτη!». Και σε ρωτάει με περιβαλλοντική νηφαλιότητα: «Και τα αυτοκίνητα που θα τα βάλουμε ρε μεγάλε ακτιβίσταρε; Ήρθαν τα άγρια (οι πολίτες) για να διώξουν τα ήρεμα (τα αυτοκίνητα);».

Λευτεριά στα Hammer, στο Metal Hammer, στα γκλομπς των ΜΑΤ, στα ΜΑΤ και στα κινέζικα πλαστικά χριστουγεννιάτικα δέντρα του Δήμου – των πλειοψηφούντων – Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου