Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

O tempora o mores....

Μόλις που είχα αρχίσει να γλυκοξυπνάω κατά τις 7.45 το πρωί και διαπιστώνω πως η τηλεόραση είναι ανοικτή, συντονισμένη στο "MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" των Ι. Χασαπόπουλου και Μ. Αναγνωστάκη .

Μέχρι να φτιάξω καφέ και να ξαναπάω στο σαλόνι, ένας... "μεγάλος άντρας" της πολιτικής ζωής του τόπου είχε κάνει την εμφάνισή του στην οθόνη, συνομιλώντας με τους οικοδεσπότες της εκπομπής επί παντός επιστητού.

Ποιός;

Μα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης φυσικά, ο άνθρωπος που ανακάλυψε σε παιδική ηλικία, πως όταν οι γάτες τρώνε τα ποντίκια οι επιχειρήσεις ευημερούν κι έτσι αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την πολιτική , μπας και σώσει την..."επιχείρηση" που λέγεται Ελλάδα.

"Ωιμέ!" σκέφτομαι και κάθομαι να παρακολουθήσω το παραλήρημα του μεγάλου αυτού πολιτικού ανδρός, μπας και ξεστραβωθώ .

Μετά απο ενα ημίωρο έμαθα πως:

- ο Άρης (ο Σπηλιωτόπουλος ντε) έχει ...μεταρρυθμιστικό χαμόγελο οπότε θα πετύχει αλλαγές στην παιδεία (Άρη, άνεργος δεν μένεις, υπάρχουν και οι οδοντόκρεμες)

-οι υπουργοί του Καραμανλή δεν μπορούν να συμπληρώσουν σωστά ούτε ενα γραμμάτειο

-ο καπετάνιος της τουρκικής φρεγάτας που παραβίασε τις προάλλες τα χωρικά μας ύδατα στη Τζιά, αν ήθελε, μπορούσε να πετύχει με σφεντόνα την τζαμαρία του Καραμανλή στη Ραφήνα και να την σπάσει (ευτυχώς που δεν το έκανε γιατί θα κηνυγούσαν άλλους )

-η κουκούλα πρέπει ν' απαγορευτεί οπωσδήποτε (το γνωστό "ιδιώνυμο" που όλοι αγαπήσαμε)

-ο Βύρωνας έκανε καλά τη δουλειά του με την αστυνομία , άρα καλώς "ματσακονίζουν" οι Πραίτωρες τους πολίτες στις διαδηλώσεις

-πρέπει να καταργηθούν οι κάμερες, τελεία και παύλα ( Γιωργάκη εισαι κ....! Ε, βέβαια! Να χουν ένα λόγο παραπάνω να περιπολούν "τα δικά του παιδιά")

-θα βάλει τον Καραμανλή στον "ντόρο", εννοώντας πως θα τον υποστηρίξει στις εκλογές

-Η κυβέρνηση φοβάται την... "αλαβανοποίηση" ( παλιά θα έλεγε πως φοβάται την..."αλβανοποίηση", αλλά δεν είναι της μόδας τώρα)

Αυτά !

Τη συνέντυξη αυτή πρέπει να βρήκαν πολύ αστεία οι οικοδεσπότες της εκπομπής-μερικά αστεία είναι επικίνδυνα- γιατί όλο γελούσαν με νόημα ...

Άσε που ήταν μαγνητοσκοπημένη η συνέντευξη , αφού ο... Καρατζάφ δεν αφήνει ΣΚ για ΣΚ που να μην πάει περιοδεία στην επαρχία, για να φωτίσει με τις ιδέες του τους πολίτες, πάντα βεβαίως μετά την λειτουργία της Κυριακής!

Βοήθειά μας!!!

Υ.Γ: Ο φερετζές κατατάσσεται στο "ιδιώνυμο" ή χρησιμοποιείται ακίνδυνα ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου